Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélkül nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül nem tudok elképzelni egy párkapcsolatot. Hogyan szokjak le erről?

Figyelt kérdés
Eddig szinte csak bonyodalmakat okozott nekem. 5 emberrel volt eddig kapcsolatom, de csak 1 vallotta magát szerelmesnek. A többiek kategorikusan kijelentik, hogy márpedig ők nem azok. Akkor meg mi a fenéért vannak velem? (költői kérdés) El vagyok halmozva bókokkal, keresik a társaságomat rendszeresen, és amikor velem vannak, folyton merevedési gondokkal küzdenek, és ezek ellenére leszögezik, hogy szó nincs szerelemről. Egyszerűen nem értem, pedig egyáltalán nem vagyok ribi-típus, úgyhogy nem ez lesz az oka. Hihetetlenül hülyén érzem magam, amiért mindig többet érzek, ezért valahogy el akarom érni, hogy lazuljon bennem ez vágy, hogy egy kapcsolat a szerelemre épüljön. Mi ennek a nyitja?

2012. júl. 12. 16:50
1 2
 1/12 okoska31 ***** válasza:
51%

Ha merevedési gondjaik vannak, akkor tényleg nem szerelmesek Beléd.

És kellően éretlenek ahhoz, hogy azt gondolják, egy nőnek a bókok elegek.

2012. júl. 12. 16:53
 2/12 okoska31 ***** válasza:

és szerintem nem kell leszoknod erről - az a baj, hogy nem ez a normális, hogy akkor van együtt két ember, ha szerelmesek. legalább idővel ki kell alakulnia, még akkor is, ha aztán majd elmúlik.

hány éves vagy egyébként?

2012. júl. 12. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hibás. Nem értem miért akarnál megváltozni. Egy jó kapcsolat a kölcsönös szerelmen alapszik. Eddig hulladékokkal kezdtél. Megtalálod majd számodra az ideális férfit nyugi.
2012. júl. 12. 16:54
 4/12 A kérdező kommentje:

23

Merevedési gond alatt pedig azt értem, hogy majdnem szünet nélkül meredeznek.

2012. júl. 12. 16:55
 5/12 okoska31 ***** válasza:

az nem merevedési gond... az pont az ellenkezője.

de egy 20-30-as srácnak már a meztelen nőtől fel tud állni, így ebből sem vonnék le messzemenő következtetést.

2012. júl. 12. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyre több küzd merevedési zavarral,sok a fatökű.
2012. júl. 12. 16:56
 7/12 anonim ***** válasza:

nem is kell sztem se szerelem nélkül belemenni.

az meg h tetszel a srácoknak, gerjednek rád de attól még nem szerelmesek beléd, az is normális.

2012. júl. 12. 17:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem kell leszoknod, én is így gondolkodom (igaz, férfiként), és szerintem ez így helyes. Olyat kell találnod, aki szintén így gondolkodik, és kölcsönösen egymásba szerettek. :)
2012. júl. 12. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy csak a "ribi tipus" okoz merevedést? Párkapcsolat sok mindenre épülhet még: érdek, kölcsönös elönyök,megszokás, tisztelet, elfogadás, rajongás, megalkuvás a lehetöségekkel és még sorolhatnám. Vagy keresel magadnak más szempontokat, vagy olyant aki szerelmes beléd (de arrol ne is álmodj, hogy az a szerelem majd 99 évig tart).
2012. júl. 12. 17:16
 10/12 A kérdező kommentje:

17:16 - ne aggódj, veled nem is álmodtam ilyesmiről.

A nem-ribi-típust pedig arra értettem, hogy komolyan gondolom a kapcsolatokat, szóval nem a komolytalankodás a baj. Remélem, így már világos.

2012. júl. 12. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!