Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül nem tudok elképzelni egy párkapcsolatot. Hogyan szokjak le erről?
Figyelt kérdés
Eddig szinte csak bonyodalmakat okozott nekem. 5 emberrel volt eddig kapcsolatom, de csak 1 vallotta magát szerelmesnek. A többiek kategorikusan kijelentik, hogy márpedig ők nem azok. Akkor meg mi a fenéért vannak velem? (költői kérdés) El vagyok halmozva bókokkal, keresik a társaságomat rendszeresen, és amikor velem vannak, folyton merevedési gondokkal küzdenek, és ezek ellenére leszögezik, hogy szó nincs szerelemről. Egyszerűen nem értem, pedig egyáltalán nem vagyok ribi-típus, úgyhogy nem ez lesz az oka. Hihetetlenül hülyén érzem magam, amiért mindig többet érzek, ezért valahogy el akarom érni, hogy lazuljon bennem ez vágy, hogy egy kapcsolat a szerelemre épüljön. Mi ennek a nyitja?2012. júl. 12. 16:50
11/12 asdface válasza:
Hasonló gondjaim vannak. Minden lánynak a tudtára adom, hogy engem a szerelem motivál egy kapcsolatban. Voltak fellángolások, de olcsó húsnak híg a leve. Ríkattam már meg sok egy pár lányt emiatt. Sajnálom őket, de nem tudok mit kezdeni vele. Nem vagy Don Juan, nem is akarok lenni. Viszont ezen a szerelmes dolgon semmiképp sem változtatnék. Én jól érzem magam a bőrömben annak ellenére, hogy 24 évesen egyetlen kapcsolatom volt eddig. Az se most és pont emiatt.
Ne akarj megváltozni. Az a legegyszerűbb dolog és én rajongok az egyszerűség letisztultságáért.
12/12 anonim válasza:
Szerelem nélkül nincs is értelme egy párkapcsolatnak, egyébként nem kell leszoknod mert ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!