Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet a Linux ennyivel jobb?

Hogy lehet a Linux ennyivel jobb?

Figyelt kérdés
Windows állandóan lefagyott attól hogy az USB-re pendrive-ot dugtam, a Linuxnak semmi baja tőle.
2012. júl. 12. 23:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Többi USB portban is ezt csinálja?Esetleg ha van előlapi USB port, ott is lefagy?
2012. júl. 13. 01:01
 12/25 A kérdező kommentje:

Mindegyik USB portban, szám szerint mind a négyben ezt csinálja. A legtovább addig jut hogy elkezdi másolni a fájlt , kiírja a hátralévő időt és teljes fagyás.

Elég sok mindenkinél van ez a hibajelenség ahogy a google-ben és itt a gyakorin lévő kérdésekben kerestem.

2012. júl. 13. 01:26
 13/25 anonim ***** válasza:
74%

Messzemenő következtetés ez ennyiből. Akinek van tapasztalata hosszabb távon, azt elfogadom, de hogy a Windows fagyott a pendrivomtól a linux meg nem fagy és akkor már mennyivel jobb, hát ez nevetséges. Vagy 10 éve használok Windowst, soha nem fordult ilyen elő nálam.

Ha meg a linux olyan baromi tökéletes lenne, akkor már elterjedt volna és ha sokan használnák, akkor írnának rá vírusokat is.

2012. júl. 13. 10:15
 14/25 A kérdező kommentje:

Hát Én sem azt mondom hogy a Linux tökéletes, de több fórumon is olvastam ahol ilyen Windows befagy a pendrive-tól gond volt hogy egy csomóan azt javasolták hogy váltson Linuxra mert abban "szinte" soha nincs fagyás. Érdekes.

Én is maradtam a Windowsnál mert a Linux nekem nagyon idegen volt, csak kényszerhelyzetben veszem elő.

2012. júl. 13. 11:01
 15/25 anonim ***** válasza:
49%

Most a te személyes hibáddal jöttél ide hozzánk, hogy nem jó a Windowsod. Nem azt kérdezed, hogy "Mit tegyek?", hanem azt mondod, hogy a Linux jobb. Na, ha jobb a Linux, akkor fogod magad, felrakod és nem nekünk fröcsögsz a gondjaiddal.

Évekig lehetne vitázni azon, hogy melyik OS jobb, viszont a végén úgy is az lenne a fejlemény, hogy felhasználófüggő. Nekem speciel tökéletes a Windows, a 95-ös verzió óta használom és nincs vele különösebb bajom. Kb. 1,5 éve van Windows 7 a laptopomon, 2 alkalommal fagyott le, kék halált még soha nem dobott. De akkor sem mondom azt, hogy a Linux rosszabb, mert tudom jól, hogy az egy más op. rendszer, és más a felhasználói köre. Ennyi.

G.

2012. júl. 13. 13:09
 16/25 A kérdező kommentje:

Bocsánat ha itt "fröcsögök a gondjaimmal"! Utólag is elnézésedet kérem!

Csak bírom hogy itt osztod nekem az észt közben meg szerintem el sem olvastad a többi hozzászólást köztük a sajátjaimat sem.

Mint írtam nem használom a Linuxot csak fájl másolásnál, sajnos ez van. Nem is mondtam hogy jobb és nem is fogom ezt mondani hiszen nem tudtam megszokni.

A kérdést valójában arra alapoztam amit mint fentebb is írtam hogy a Linux fórumokon akik Windows bajokkal és fagyásokkal jöttek, szinte mind megemlítette hogy ezért jobb a Linux mert abban nincs fagyás. Én nem mondom hogy nem volt igazuk hiszen nekem sincs abban gondom a fagyásokkal.

Vita lezárva, nem is kérek több hozzáfűznivalót azoktól akik úgy állítanak be mint egy rinyáló hatodikost aki nem ért az Pasziánszhoz.

2012. júl. 13. 16:51
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Én nem akarok meggyőzni senkit, van akinek ebben a másiknak abban van igaza.

"Nem is mondtam hogy jobb és nem is fogom ezt mondani hiszen nem tudtam megszokni."

És ezzel kezdted a kérdésed: "Hogy lehet a Linux ennyivel jobb?"

2012. júl. 13. 17:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem mindenben (mert tényleg nem jobb nekem mindenben) de ebben nálam jobb. Ezt a partíció használatát kifejezetten nem értem a Linuxnak.
2012. júl. 13. 17:27
 19/25 anonim ***** válasza:

Hát igen... és lőn világosság :) Szerintem azért jobb és működőképesebb, mert sokan vannak, akik a saját arcihetktúrájuknak megfelelően tudják alakítani. Ebből következően a problémák hamarabb jelentkeznek, amit a fejlesztők is figyelnek és természetesen javítanak is. Microsoftéknál aa képlet annyi, hogy ha valami nem jó, akkor a felasználó a hülye. Kész. Lerendezték a problémát. Esetleg írnak a websúgójukon valami idétlenül megfogalmazott javaslatot, de ennyi. Ezzel szemben, ha valami nem megy a felhasználónak Linux alatt, akkor egy csomó segítséget kap. (hup.hu, ubuntu.hu - hogy a leglátogatottabbakat említsem csak).

Lehet védeni a Windowst, meg "álszeretni", de el kell gondolkoni: ez nem csak egy kényszerpálya?! Mert nekem pl. az volt annak idején...

Ahogy az egyik válaszoló írta: elege lett a fagyásokból, a crack dolgokból, stb... Nem csodálom. Persze, Linux oldalon is vannak kellemetlenségek, de könyörgöm... egy számítógép nem gondolkodik, csak egy pár darab műanyag, fém meg elektromosság halmaza... Nem csodát kell tőle várni, csak kihozni belőle a legtöbbet.

2012. júl. 14. 10:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Előnyökről, hátrányokról értelmesen vitázni hasznos dolog. Engem csak az bosszant fel, ha lehülyéznek azért, mert azt használom, ami számomra jobban megfelel. Az nem vezet sehova, értelmetlen.
2012. júl. 14. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!