Hogy lehet a Linux ennyivel jobb?
Ne agyaljunk ezen.
Személyesen sok helyen elmondtam, de senki sem veszi komolyan.
Szkeptikusan nyúltam egy éve linuxhoz, mert elegem lett a másik rendszer betegségeiből.
Vírus meg driver, meg fagyás, crack meg kódok stb....
Azóta nevetek ezeken a baromságokon és sajnálom azokat akik szenvednek tovább!!!
Viszont könyörgök a megrögzötteknek, hogy nehogy letérjenek a sötét útról, hogy ne legyen a linux divat, mert akkor tuti elcseszik.
#7: Attól, hogy leírtam a véleményem, attól még nem vagyok megrögzött windows rajongó. Nekem van normális vírusírtóm, nem nyitok meg minden sz@rt,nem szokott lefagyni mióta eredeti rendszerem van, cracket töltök le bármelyik torrent oldalról.
Használtam én is egy hónapig Ubuntut, de pár program nem volt linux támogatású.
Igen a chipset driverek is fent voltak.
Nem váltottam Windows-ról, de ha összegyűlik egy nagyobb adatmennyiség akkor Linux telepítővel (a kipróbálom a Linuxot résszel) áthúzom a pendrive-ra. Windowsba egyszerűen nem bírok vele, épp hogy felismeri a pendrive-ot már le is fagyott és jön az erőszakos kikapcsolás. De egyébként minden USB-s adatmásolásnál ez van, bármilyen eszközt dugok a gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!