Hol találok olyan indikátort amely illeszkedik a MetaTrader4 programba és pontos összeadást végez a gyertyák nyitó és záróára között?
Nem világos, hogy ezzel mire mész, de nincs ilyen indikátor. Ellenben írni nagyon egyszerűen tudsz. Ennél egyszerűbb indikátor gyakorlatilag nem létezik. Ide nem írnám be a kódot, de íme lépésről lépésre minden:
Az angol nem megy nekem,és a programozás sem,egyszerűen nem nekem való, nagy szívességet tennél ha a kódot,esetleg magát az indikátort ha megírtad elküldenéd e-mailben a sukosd.janos@yahoo.com címre.
És íme a magyarázat a kérdésedre hogy mire szolgál az indikátor,számomra egy stratégia tökéletesítéséhez szükséges. S az indikátor pedig trenderősség de sokkal inkább trend egyenletesség mérésre szolgál, igazad van nagyon egyszerű mégis véleményem szerint sokkal több hasznomra lesz mint az ADX mert az ADX indikátorral kis időintervallumban hiába vizsgálunk nagyobb trendet mert értelmetlen adatokat ad, viszont ezzel az egyszerű indikátorral megsaccolható egy hosszú trend erőssége és egyenletessége rövid időintervallum nézetből is. A használata egyszerű ha magas értéket vesz fől akkor az uralkodó trend egyenletes és erős, mondanom sem kell hogy egy trendkövető stratégia számára sokkal jobb egy egyenletes trend mint egy egyenlőtlen nagy korrekciókkal. Ezáltal könnyen kiválaszthatjuk hogy milyen piacokon érdemesebb kereskedni. Mellesleg az irányt is mutatja és a trend gyorsulását és lassulását amiből persze a fordulatra is lehet következtetni. Az elmélet jól néz ki de hogy a gyakorlatban milyen lesz azt csak akkor tudhatjuk ha valaki elkészíti.
Én elolvastam.
Amiről te beazélsz az a vonal. Kapcsold át a gyertyákat. Tádá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!