Nem tudok dönteni két laptop között, szerintetek?
és
Sulihoz gondoltam, filmek ilyesmi, napi sok órás nyúzásra. Ismerőseim ezeket ajánlották. Szerintetek?
Szia!
Mindenképpen a SAMSUNG-ot ajánlanám és ha azt veszed meg akkor csak is 64 bit-es oprendszert tegyél fel! :)
Sokkal több mindent tud ez a gép mint a DELL... :)
Igen, de a dell-re 3 év a gari, és az többen ajánlották, hogy elvileg strapabíróbb.
Vagy van konkrét tapasztalatod samsunggal?
igazán nincs mit! remélem tudtam segíteni! :)
jahh és ha SAMSUNG-ot veszed, akkor az oldalukon regizz és még +1 vagy +3 hónapot kapsz garit ajándékba. Tudom nem sok, de kitudja... :)
"van konkrét tapasztalatod samsunggal?"
Nekem van. Ilyen laptopot vettem 2 hete. Mivel ezen nincs Windows, így meg kell venned az eredetit 25-ért vagy meg kell hackeltetned mert simán nem fog rámenni a tört változat. Baromira megszenvedtem vele és a végén jópár ezresért csinálták meg. A Samsungba ugyanis gyári védelem van az aktivátor ellen. Amikor kész lett, akkor meg kiderült, hogy vihetem vissza mert a videókártyája rossz volt. Inkább Asus-t vettem helyette és sokkal jobb is. De afentiek közül a Dell a jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!