Miért haszontalan a tanácsom it a GYK-en?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok kimondott Apple fun, de ha valakinek adok egy tanácsot, aki kapcsolatba kerül egy Apple termékkel és mellette reagálok mások téves tájékozottságára (nem bunkó módon), leszavaznak mint "burzsuj mekes", így nem lesz nagy értéke a válaszaimnak. Lehetne valami szűrés a GYK-ben ami osztályozná az adott emberek szavazatait, egy adott témakörben lévő ismereteikhez viszonyítva. Pl ha ha az Apple témákban csak 15%-ban adott hasznos tanácsot akkor ne tudja más témában jártas hozzászólással lehúzni annyira. Más is van ilyesmi helyzetben?2011. okt. 4. 00:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez legyen a legnagyobb problémád az életben.
2/5 A kérdező kommentje:
Legyen igazad! :D
2011. okt. 4. 00:24
3/5 anonim válasza:
Én meg mondom őszintén hogy egy új felhasználót azért készítettem mert az előzőt lepontozták azok akik a témában járatlanok és szűk látókörűek.
Az emberek sajnos(tisztelet a kivételnek) nem látják be ha tévednek.
4/5 clarissa77 válasza:
Gondolj azokra, akik örömmel olvassák és fogadják tanácsaid, de nem tartják lényegesnek a lájkolást. Én eddig észre sem vettem, hogy a pontszám megszerzése ilyen fontos. Én imádom az Apple-t, és minden szakértői tanács jól jön. Kérlek folytasd tovább!
5/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem érdekel hány pontom van de mégis csak az minősít engemet. Ez igazából csak egy észrevétel volt, ami minősíti az emberek többségét.
2011. okt. 6. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!