Mit tegyek, hogy ne legyek haszontalan?
21 éves vagyok, egyetemre járok de így nyáron nincsen amit csináljak. Annyira szeretnék melózni, de nincs lehetőség rá. Olyan haszontalan vagyok, még itthon sincs amit tenni-venni mert tömbházban lakunk...
Mit tegyek? Annyi a programom, hogy minden este kimegyünk egyet a haverokkal valamerre (persze saját pénzből). Már az is kezd unalmas lenni. Közös programot nincs kivel szervezni. A haveroknak az egyetlen programjuk amit szívesen csinálnak a sörözés.
1. Szerintem nem létezik, hogy nincs lehetőség a munkára.
2. Otthon akkor is van mit tenni-venni, ha nem családi házban laksz.
3. Ha nem dolgozol, honnan van saját pénzed? ( persze, ez magánügy )
Nem hiszem, hogy feltétlenül kell egy másik ember a programokhoz. ( bár, azt írtad, hogy vannak haverjaid )
De ha nem találsz senkit, akkor találj ki Magadnak valamit. Sportolj, vagy keress egy hobbit.
Na elemezzük egy kicsit a válaszod:
1)Szerinted?? Sokan állandó munkahelyet nem találnak nem, hogy ideiglenest. Hidd el, hogy kevés ember akar nálamnál jobban dolgozni. Nem csak a pénzért kéne a meló...szeretek dolgozni és a tény, hogy hasznos vagyok a fellegekbe repít.
2)Mondj egy pár példát. Csak ne ilyen pórtörlést meg felmosást...ezt min minden 2 nap csak kell csinálni és max egy órai elfoglaltság.
3)Eddig minden nyáron melóztam és nem vagyok az a költekező típus. Hiába jelenik meg a legújabb kütyü én csak ha már muszáj akkor veszem meg. Sőt kicsit fukarnak is mondanám magam.
Sportoljak? Én a csapatjátékokat szeretem de ezzel csak én vagyok így egyedül. Még szoktam bicajozni is néha. Kis városban lakom, nincs lehetőség túl sok hobbit beszerezni.
Hidd el, hogy ezekre már én is gondoltam...végső elkeseredésemben írtam ki a kérdést. Mindenesetre köszi, hogy válaszoltál.
Nehéz eset, nehéz eset... végiggondolva amit írtál...Nyári képzéseken gondolkoztál? :D Előre tanulás? Csak hogy jövőre jobban menjen a suli? =) De nézhetsz akár ösztöndíjakat, amire pályázhatsz, így arra készülhetsz.
Aztán kimehetsz nyaralni (ha már említettük, hogy van saját pénz) mondjuk a Balatonra (ha a közelben laksz, akkor kimész külföldre). A legrosszabb esetben is becsajozol. Ha meg már van háznál vki, akkor is egy utazás jól megerősíti a kapcsolatotokat.
Következő lehetőség, hogy leszarod. Nem mondhatod, hogy haszontalan vagy. Ez akkor fog kiderülni, ha végeztél az egyetemmel. Még csak diák vagy. Úgyhogy élvezd, hogy lazítasz, nyár van, és nem kell zh-kra készülni... A helyedben én ezt tenném.
De ha nagyon unod a fejed, mászkálhatsz a neten, itt is, mint mások...mint én...
De azért megkérdezném, hogy ezt miért itt kérdezed? Szerinted akik egész nap itt lógnak, van jobb dolguk is ennél? :D
Üdv.
szerintem a probléma az, hogy egy olyan világban ahol alig lehet munkát találni vagy valamire való embereket, nehéz kitörni ebből a helyzetből
de ha például itt gykn válaszolgatsz bajban lévő embereknek, az sokat segít.regisztrálj közösségi oldalakon ahol új embereket ismerhetsz meg, és talán elmentek közösen focizni, röpizni valahová.
a lényeg hogy az ismereti köröddel próbálj meg kitörni ebből, talán még munkát is tudnak ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!