Hogy legyek vicces?
Hahahah első lol :D:D
Hát ez olyan, hogy valaki vicces vagy sem. Te ezek szerint nem vagy. De biztos van vmi más ó tulajdonságod.
Hát ha sokat mosolyogsz az már félsiker.
Legyél talpraesett,kicsit bolond,mondj hülyeségeket stb.. :)
Bár viccesnek sem a legjobb lenni és pl. én eléggé az vagyok és hát ezért szertnek viszont senki sem vesz komolyan...
Nekem azt mondják,hogy az vagyok bár néha már annyira,hogy
a "vicces" szót hülyével helyettesítik vagy idiótával :D
Mondjuk én nem direkt csinálom,csak elmondok nyíltan minden hülyeséget ami eszembe jut,anyám szerint olyan aranyköpéseim vannak,hogy a papa egyszer majdnem belehalt a nevetéstől,hát kb. ennyi.
Ja meg szerencsétlen is vagyok általában mindig hülye dolgok történnek velem,amin lehet nevetni.. De ez mellett én nagyon komoly is tudok lenni,meg gonosz,és agresszív...
Talán ez az egyetlen jó tulajdonságom!
Najó bocsi a sok Off-ért,ezzel csak azt akartam leírni,
hogy nem feltétlen az olyan emberek viccesek,akik direkt azok,hanem akik eleve annak születtek! Mint én pl...
Van aki okosnak,születik,van aki szépnek,van aki viccesnek..
De ha te nem vagy az,azért még lehetsz,ha van egy ilyen ismerősöd eltanulhatod tőle,vagy legyen mindig jó kedved,
mert akkor egyszerűbb viccesnek lenni,ki tudja a végén még lehet te is az leszel!
Bocsi,h sokat írtam,jellemző rám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!