Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitévő legyek? (többi lent).
Szoval :
1. beszéltem a csajjal a neten es mondtam neki , hogy tetszik nekem .
2. párnapra mondta, hogy ő nem akar kapcsolatot meg ilyesmik , hogy nem is biztos benne ,hogy tetszem neki .
3. kerdezösködött ,hogy tetszik-e nekem még valaki ,s ilyenek és meg ő is mondott dolgokat (ha elmondom őket a személyeknek akiröl van szó ,akkor szerintem nagyon megharagudnak rá ) .
4. a suliban nagyon másképpen viselkedett , mint a suliba , rákérdeztem ,és azt mondta ,hogy azért nem nagyon akar velem a suliba beszélni ,mert a barátnői kibeszélik .
5. ma a suliba az egyik barátommal játszodtunk az egyik füzetével és valami baja lett .
6. Akkor nagyon megharagudott rám az egész banda
7. a következő orán , leirta nekem egy papirra ,hogy nem kedvel engemet, és hogy csak hülyiteni akart.
Mitévő legyek : 1. elmondom azoknak a személyeknek , hogy a csaj , hogy kipletykálta őket
2. megijesztem a csajt , es azt mondom neki, hogy én nem vagyok olyan ,mint ő es ott hagyom a dolgokat ?
A barátom semleges közöttük (legjobb barát ) kérjem meg ,hogy válasszon közöttünk vagy nem ?
(elnézést a helyesirási hibák miatt.)
2.2 utána mégmegkérdeztem és aztmondta, hogy biztos benne ,hogy tetszem neki .
Akkor most mért haragudott meg úgy rám ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!