Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, vagy éppen lányok. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, vagy éppen lányok. De inkább fiúk. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
van egy lány a suliban,aki eggyel felettem jár(velem egyidős,csak én szalajtottam na m1), és nagyon megtetszett....állandóan szemezgetünk stb..csak hát az a bökkenő hogy nincs fent semmiféle közösségi oldalon ahol el lehetne érni, megszólítani úgy ismeretlenül meg hát nem merem,mert elég félős vagyok ilyen téren...és arra szeretnék tippeket h meg lehet-e ezt oldani v.hogy..vagy hagyjam?? köszi a válaszokat...
2011. jún. 5. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha van közös ismerősötök akkor sima ügy.

Csak meg kell kérni hogy mondjon pár jó szót az érdekedben.

Ha meg nem akkor kockáztatnod, gondolom valamiféle

szimpátia kialakult az ő részéről is ha szemeztek,így

nem is olyan gáz oda menni,vagy egyszerűen rá is köszönhetsz

és ha rád mosolyog vissza köszön akkor szerintem tiéd a pálya.

2011. jún. 5. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nincs fent semmiféle közösségi oldalon?:O

Örülnék ha találnék egy ilyen értelmes lányt...

2011. jún. 5. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs fenn közösségi oldalon?

Túl normális hozzád.

Tudod, levelezni vagy beszélgetni lehet számítógépen.

De pl. kirándulni csak együtt tudtok. Vagy, ha netán meg akarod simogatni őt - ahhoz is ott kéne lennie.

Odamenni hozzá és megszólítani? Mit szólsz az ötlethez?

Ha már szemeztek is... ennyire nem lehetsz kocka.

2011. jún. 5. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdezel tőle valamit. Mondjuk megkérdezed, hogy hol van a 12as terem, és miután válaszol kezdj el vele beszélni. Kérdezgess tőle pár dolgot stb.

19/F

2011. jún. 6. 00:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Gáz vagy nem fiúk nem mindenki Facebook vagy stb. kocka :P

Én is csak Facen vagyok fent mert tesóm, hogy milyen ciki , ha ne vagy fent de nekem nem hiányzik, ennyi;D

2011. jún. 6. 09:20
 6/7 A kérdező kommentje:
nem cink,csak furcsa mivel úgy mond aki nincs fb-n az nem létezik.xD am köszi a válaszokat :)
2011. jún. 6. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem. Nemrég regisztráltam fb-re és az első héten tök király volt hogy mit kapok a mai Phrasisemből, meg fénykép jelölgetések :) Aztán már csak napi 1-2 percet vagyok fennt azt is csak mobilról... Szóval VAN ÉLET FACEBOOK NÉLKÜL IS! Ja igen, neten könnyebb beszélni mint valóságban. Jól mondod. Főleg, ha nem is ismered a csajt.
2011. jún. 6. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!