768mb ram és a Windows 7 elvannak, ha csak nettre és msnre kell? (Részletek lent! )
Nem kérek olyan válaszokat, hogy 768-al XP így meg úgy... Jó okom van rá, hogy a 7-et szeretném.
Menne rendesen 768ram-al? Aero interfész nélkül nettre, meg msn-re kéne. Home változatán gondolkodok.
Ahhoz képest,hogy infós sulit végeztél ilyen gyenge gépre akarsz hetest rakni..
Nekem sem ment csoda jó módon ilyen gépen,szerintem kész sz*r...De te tudod...
Hibákra meg mindig van megoldás,valami oka mindennek van..
Azelőtt nem volt 7...
:)
Cerkára ne tegyél akkor win7-et, brutálisan kevés hozzá... az, h támogatva van az nem jelenti azt,h rendesen fut is vele (Cerkák mindig is a butított pentiumok voltak amik dobálóztak a MHz-ekkel, de gyengék voltak mert csökkentett volt a cache méret meg az utasításkészlet).
A wifi kártya és a router típusát írd már be, és akkor ránézünk a gondra...tuti meg lehet oldani. Egyébként nekem buherált win Xp-m volt anno laptopon (Byte XP Pyro) és azzal is gond nélkül lehetett wifizni...igaz egy-két usb-s ketyerét nem szeretett annyira, de ami kellett az ment.
Egyébként gondolkodtál abban, h ram helyett procit vegyél? lehet használtan és ha egy normális P4-es teszel bele a celeron helyett akkor már jó is vagy...meg kell nézni mit támogat az alaplap.
Router: TP-link WR741N (Legújabb Firmware verzióval)
Adapter: TP-link WN422G (Legújabb driverrel - XP-n xp-sel, 7-en 7-essel rendesen)
Azóta annyi az új fejlemény, hogy az adaptert átvittem a Windows 7-es laptopra, a beépített wifit kikapcsoltam, le is tiltottam és láám hiba nélkül ment 2 órától... Hugit kérdeztem, azt mondta nem dobta ki...
Ezt szeretem amikor kiderülnek az igazságok :D:D
'' A kérdező kommentje:
Tudom, hogy baromság... De valamiért mégis ez van... Én sem értem... Informatikus sulit végeztem ;)""
A KÉRDÉSED !! 768mb ram és a Windows 7 elvannak, ha csak nettre és msnre kell? (Részletek lent! )
AKKOR MÉG TANULJ EGY KICSIT
Köszönöm, de nincs már rá szükségem. Feltettem a Windows 7 Home változatát... Hát nem egy sebesség, de a felesleges szolgáltatásokat letiltottam és egész jól megy. És ami az érdekes... nem dobálja ki... hmm... még is szar az XP.
Ha valakit érdekelne, élményindex:
Processzor: 2,7
RAM: 1,0 :D
Videokártya: 2,1
Játékra szolgáló: 2,4
Elsődleges merevlemez: 5,3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!