Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 768mb ram és a Windows 7...

768mb ram és a Windows 7 elvannak, ha csak nettre és msnre kell? (Részletek lent! )

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan válaszokat, hogy 768-al XP így meg úgy... Jó okom van rá, hogy a 7-et szeretném.

Menne rendesen 768ram-al? Aero interfész nélkül nettre, meg msn-re kéne. Home változatán gondolkodok.

2011. márc. 29. 23:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
pár ötlet: nem lehet h a gép wifi vevőjével van gond? vagy kontakthibás, vagy lehet h pillanatnyi áramkimaradás keletkezik nála, rendszer meg újraindítja? vagy a vevő már elég messze van az adótól, és ingatag a kapcsolat?
2011. márc. 30. 11:20
 22/33 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest,hogy infós sulit végeztél ilyen gyenge gépre akarsz hetest rakni..

Nekem sem ment csoda jó módon ilyen gépen,szerintem kész sz*r...De te tudod...

Hibákra meg mindig van megoldás,valami oka mindennek van..

Azelőtt nem volt 7...

:)

2011. márc. 30. 13:06
 23/33 anonim ***** válasza:

Cerkára ne tegyél akkor win7-et, brutálisan kevés hozzá... az, h támogatva van az nem jelenti azt,h rendesen fut is vele (Cerkák mindig is a butított pentiumok voltak amik dobálóztak a MHz-ekkel, de gyengék voltak mert csökkentett volt a cache méret meg az utasításkészlet).

A wifi kártya és a router típusát írd már be, és akkor ránézünk a gondra...tuti meg lehet oldani. Egyébként nekem buherált win Xp-m volt anno laptopon (Byte XP Pyro) és azzal is gond nélkül lehetett wifizni...igaz egy-két usb-s ketyerét nem szeretett annyira, de ami kellett az ment.

Egyébként gondolkodtál abban, h ram helyett procit vegyél? lehet használtan és ha egy normális P4-es teszel bele a celeron helyett akkor már jó is vagy...meg kell nézni mit támogat az alaplap.

2011. márc. 30. 15:28
 24/33 A kérdező kommentje:

Router: TP-link WR741N (Legújabb Firmware verzióval)

Adapter: TP-link WN422G (Legújabb driverrel - XP-n xp-sel, 7-en 7-essel rendesen)

Azóta annyi az új fejlemény, hogy az adaptert átvittem a Windows 7-es laptopra, a beépített wifit kikapcsoltam, le is tiltottam és láám hiba nélkül ment 2 órától... Hugit kérdeztem, azt mondta nem dobta ki...

2011. márc. 30. 18:44
 25/33 P.O.C. ***** válasza:
Mit használsz csatlakozásra? A TP-link saját szoftverét, vagy a Windows -ét (WZC)?
2011. márc. 30. 18:49
 26/33 A kérdező kommentje:
Alap Windows-ost.
2011. márc. 30. 18:52
 27/33 P.O.C. ***** válasza:
És vajon a TP-link -esel is ezt csinálja? Én minden esetre tennék egy próbát, vesztenivalód nincs.
2011. márc. 31. 06:15
 28/33 A kérdező kommentje:
Igen, azóta is ez van... Nem baj... Majd megnézem ezt a Windows Thin PC-t, ha az sem oké, marad így ahogy van. Köszi mindenkinek!
2011. ápr. 11. 08:54
 29/33 anonim ***** válasza:

Ezt szeretem amikor kiderülnek az igazságok :D:D

'' A kérdező kommentje:

Tudom, hogy baromság... De valamiért mégis ez van... Én sem értem... Informatikus sulit végeztem ;)""

A KÉRDÉSED !! 768mb ram és a Windows 7 elvannak, ha csak nettre és msnre kell? (Részletek lent! )

AKKOR MÉG TANULJ EGY KICSIT

2011. ápr. 11. 13:51
 30/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nincs már rá szükségem. Feltettem a Windows 7 Home változatát... Hát nem egy sebesség, de a felesleges szolgáltatásokat letiltottam és egész jól megy. És ami az érdekes... nem dobálja ki... hmm... még is szar az XP.

Ha valakit érdekelne, élményindex:

Processzor: 2,7

RAM: 1,0 :D

Videokártya: 2,1

Játékra szolgáló: 2,4

Elsődleges merevlemez: 5,3

2011. ápr. 11. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!