768mb ram és a Windows 7 elvannak, ha csak nettre és msnre kell? (Részletek lent! )
Nem kérek olyan válaszokat, hogy 768-al XP így meg úgy... Jó okom van rá, hogy a 7-et szeretném.
Menne rendesen 768ram-al? Aero interfész nélkül nettre, meg msn-re kéne. Home változatán gondolkodok.
Akkor ne haragudj. Nem véletlen ram-al kapcsolatban kérdeztem, csak aztán elkanyarodtunk a cpu felé :D
XP hulla a wlan-on azért kéne 7 a gépre. Most XP-van aztán 10 percenként ledobja... Másik Win7-es gépen meg csak mikor lejár a DHCP beállított ideje, azon nincs baj.
amúgy most én leszek a megtestesült gonosz, de ha csak net és msn, akkor lehet jobban járnál egy Linuxal... igaz arra konkrétan a vindózos msnt még nem telepítettem, de vannak kifejezetten linuxra írt verziók, felhasználói szinten alig észrevehető különbségekkel.
nem kell félni tőle, unokatesóim is Ubuntut használnak, pedig nem kockafejek hanem bölcsész csajok :)
Amúgy ha vakon megbízol a Windows 7 Upgrade Advisor -ba, és már eleve elhatároztad mit fogsz tenni, akkor minek tetted fel ezt a kérdést?
Ha én el akarok adni neked valamit, akkor Upgrade Advisor -om nem fog lebeszélni a vásárlásról, arra mérget vehetsz. ;)
Ezekre tippelek:
- Windows XP Takony Pistike edisönt használ.
- Elavult a Wi-Fi adapter vagy csak driver frissítés kéne.
- Valamilyen rendszer közeli (pl. biztonsági) szoftver bekavar.
"..s olyat találtam, hogy törődjek bele: XP-t nem a WLAN-ra tervezték így soha nem lesz 100%-os..."
Na ez egy ilyen tipikus "fórumos" ilyen se füle se farka baromság! Az XP SP2 óta teljes WLAN támogatást kapott, az meg már biza 2004 -ben volt, mikor még a Vista/7 a fasorba se...
Más: Ha már minden áron Win 7, remélem ellenőrizted hogy van-e a Wi-Fi adapteredhez Win 7 driver. Nem vennék rá mérget, hogy az Windows 7 Upgrade Advisor figyelme erre is kiterjedt.
Első kettő kilőve :D
Pont olyan típus vagyok aki csak az érintetlen vagy MSDN-es verziókkal foglalkozik :D Buherálatlan Windows XP Prof SP3
A Wifi adapter driverét frissítettem, de semmi... Először én is arra tippeltem, de nem.
Harmadik meg azért van kilőve, mert minden gépen a ESS-t használjuk és csak az XP-s szarakszik...
Köszi, hogy próbáltok segíteni.
De, szóval ne menj hídba xD
Még a webcamja is kompatibilis, arra is kiterjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!