Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 768mb ram és a Windows 7...

768mb ram és a Windows 7 elvannak, ha csak nettre és msnre kell? (Részletek lent! )

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan válaszokat, hogy 768-al XP így meg úgy... Jó okom van rá, hogy a 7-et szeretném.

Menne rendesen 768ram-al? Aero interfész nélkül nettre, meg msn-re kéne. Home változatán gondolkodok.

2011. márc. 29. 23:25
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Akkor ne haragudj. Nem véletlen ram-al kapcsolatban kérdeztem, csak aztán elkanyarodtunk a cpu felé :D

XP hulla a wlan-on azért kéne 7 a gépre. Most XP-van aztán 10 percenként ledobja... Másik Win7-es gépen meg csak mikor lejár a DHCP beállított ideje, azon nincs baj.

2011. márc. 30. 09:55
 12/33 anonim ***** válasza:

amúgy most én leszek a megtestesült gonosz, de ha csak net és msn, akkor lehet jobban járnál egy Linuxal... igaz arra konkrétan a vindózos msnt még nem telepítettem, de vannak kifejezetten linuxra írt verziók, felhasználói szinten alig észrevehető különbségekkel.

nem kell félni tőle, unokatesóim is Ubuntut használnak, pedig nem kockafejek hanem bölcsész csajok :)

2011. márc. 30. 09:55
 13/33 P.O.C. ***** válasza:

Amúgy ha vakon megbízol a Windows 7 Upgrade Advisor -ba, és már eleve elhatároztad mit fogsz tenni, akkor minek tetted fel ezt a kérdést?

Ha én el akarok adni neked valamit, akkor Upgrade Advisor -om nem fog lebeszélni a vásárlásról, arra mérget vehetsz. ;)

2011. márc. 30. 09:56
 14/33 anonim ***** válasza:
wlan hiba??? azt simán lehet orvosolni win7 nélkül is... írd le részletesen a problémát, oszt majd csak összehozunk vmit
2011. márc. 30. 09:58
 15/33 A kérdező kommentje:
Hiba az csak annyi, hogy az XP-s gépet kb 10-20 percenként ledobja aztán max 10 másodperc és vissza mászik magától. A másik gépen (szintén wifis) Windows 7 van és kimaradás nélkül van nett. Kerestem már google-ban is a hiba okát és olyat találtam, hogy törődjek bele: XP-t nem a WLAN-ra tervezték így soha nem lesz 100%-os...
2011. márc. 30. 10:03
 16/33 P.O.C. ***** válasza:

Ezekre tippelek:

- Windows XP Takony Pistike edisönt használ.

- Elavult a Wi-Fi adapter vagy csak driver frissítés kéne.

- Valamilyen rendszer közeli (pl. biztonsági) szoftver bekavar.

2011. márc. 30. 10:06
 17/33 P.O.C. ***** válasza:

"..s olyat találtam, hogy törődjek bele: XP-t nem a WLAN-ra tervezték így soha nem lesz 100%-os..."

Na ez egy ilyen tipikus "fórumos" ilyen se füle se farka baromság! Az XP SP2 óta teljes WLAN támogatást kapott, az meg már biza 2004 -ben volt, mikor még a Vista/7 a fasorba se...

Más: Ha már minden áron Win 7, remélem ellenőrizted hogy van-e a Wi-Fi adapteredhez Win 7 driver. Nem vennék rá mérget, hogy az Windows 7 Upgrade Advisor figyelme erre is kiterjedt.

2011. márc. 30. 10:12
 18/33 A kérdező kommentje:

Első kettő kilőve :D

Pont olyan típus vagyok aki csak az érintetlen vagy MSDN-es verziókkal foglalkozik :D Buherálatlan Windows XP Prof SP3

A Wifi adapter driverét frissítettem, de semmi... Először én is arra tippeltem, de nem.

Harmadik meg azért van kilőve, mert minden gépen a ESS-t használjuk és csak az XP-s szarakszik...

Köszi, hogy próbáltok segíteni.

2011. márc. 30. 10:15
 19/33 A kérdező kommentje:

De, szóval ne menj hídba xD

Még a webcamja is kompatibilis, arra is kiterjed.

2011. márc. 30. 10:16
 20/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy baromság... De valamiért mégis ez van... Én sem értem... Informatikus sulit végeztem ;)
2011. márc. 30. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!