Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7et használok, de...

Windows 7et használok, de valami nem működik! Mi lehet a baj? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Hajnalban sikerült feltelepítenem a win7et. Minden rendben ment. Csak a tv tunerrel akadtak problémák. Mostanra azt is sikerült feltelepítenem, szinte ráment az egész napom mire találtam hozzá egy drivert. Annyi baj van, hogy kép van de hang nincs. Nem lehet feltelepíteni a hangkártyát. Integrált a hangkártya, az alaplappal kaptam két cd-t. Az egyik xp-hez van a másik pedig vistához van. Egyik cd-ről sem tudtam feltelepíteni a drivert. Hosszas böngészés után találtam egy drivert hozzá amit feltudtam telepíteni, de sajnos az elülső fejhallgató kimenet nem működik és amint említettem a tv közben sincs hang. WinFast TV2000 XP Expert WDM tunerem van. Lehet a hangkártya driver rossz vagy nem is tudom. De azon gondolkozok hogy visszarakom a sima xp-t. :) Nagyon tetszik a win 7 de tv-m nincs csak tunerem és ha nem fog menni a hang akkor maradok a sima xp-nél.

Itt egy kép a hibáról:

[link]

2009. júl. 13. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
windowst használsz.
2009. dec. 3. 15:46
 2/3 anonim válasza:
2010. jún. 16. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Rájöttél már a probléma megoldására?

... csak mert nekem is pont ugyanez a problémám.

Vistán tökéletesen működött a TV, tehát nem hardver hiba... egész egyszerűen nincs hang win 7 alatt.

Már a létező összes codec-et feltettem.. vagy háromszor újratelepítettem a drivert és a programot is... de semmi.

Te hogy oldottad meg?

2010. aug. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!