768mb ram és a Windows 7 elvannak, ha csak nettre és msnre kell? (Részletek lent! )
Nem kérek olyan válaszokat, hogy 768-al XP így meg úgy... Jó okom van rá, hogy a 7-et szeretném.
Menne rendesen 768ram-al? Aero interfész nélkül nettre, meg msn-re kéne. Home változatán gondolkodok.
üdv:)
Pár felesleges grafikai alkalmazást mind pl, árnyékolás a menük alatt stb kikapcsolsz akkor
igen. elegendő de nem tökéletes
Bootolásnál kicsit swappelni fog, de menni fog.. de komoly programokat ne akarj futtatni...nekem most 710Mbot eszik 5 firefox ablakkal (205MB) és egy winamppal (5MB) + egy csomó kacattal (pl cfos (340KB), eset smart secu (29MB), gtalk (5MB), whatpulse (840KB), daemon tools (908KB), VNC szerver (800KB).
Igazi limit a procid lenne,az milyen? ha valami Celeron, akkor tegyél le róla...esélytelen. Barátnőméknek a 2.7Ghz-es cerkája 1.2 pontot kapott élményindexen és meg is halt az egész rendszer.
Kimaradt, h Win7 Sp1 Prof, minden frissítéssel (kiv a 2010-es MSN... az egy szívatás lett (kötelező messenger live belépés a beállításokhoz stb..).
Szóval egy 2009-es (14.0.8117.416) MSN 41MBot eszik a ramból, de ez nekem kifagy kb. 2 perc után vmiért :s bár nem nagyon érdekel.
Mostanában mindenki sz@rból szeretne várat építeni. :D
768 MB Winows 7-hez?! Ha ilyen mazochista jellem vagy, akkor persze, kínlódj vele nyugodtan..
Szerintem téged nem kérdezett senki :D
Összekevered a fórumoldalakkal az oldat.
a memória az bőven elég, én régi gépemben is ennyi volt és vígan futott rajta. igaz abban nem celeron proci volt :)
max szedj le vmi buherált verziót, nekem win 7 ati edition volt, az vírusirtóval együtt 300-350 megát evett. Amd 2500+, 768 ddr1, radeon 9600pro stb.
Jajj a másik!
Ha ennyire nem kompatibilis, akkor a Windows 7 Upgrade Advisor miért írja a procira azt, hogy kompatibilis hardever? Ha azon múlik veszek bele RAM-ot, de nettre, msn-re húgomnak nem fogon új, jó gépet venni, 9éves...
Ezért is mondtam:
"...kínlódj vele nyugodtan..."
Kvázi egyetértettem.. :D
Amúgy tudod van egy úgy nevezett rendszer követelmény, amit nem csak úgy ok nélkül tesz közzé a gyártó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!