Érdemes megcsinállni az ECDL vizsgát?
Figyelt kérdés
Neki kezdtem. 1. modult 36-ból 35 pontosra írtam szóval megy (legalábbis még az eleje)csak elkezdtem kételkedni h valóban hasznát e veszem majd.Érdemes e időt ölni bele?2010. dec. 12. 11:21
11/14 A kérdező kommentje:
Te is nagyon okos vagy.Istenem a DVD az image előtt van.Ééés?És Kétlem h HDD-ről kéne bootolni te ész ha DVD-ről akarsz vmit feltenni.Épp h azt állítod át h ne onnan(vagyis a merevlemezről bootoljon)-Itt az installról volt szó nem a Windows indításáról.És ha heti 1 órába tanulok infót akkor meg mit kéne tudnom?Amire szükségem van azt meg tudom csinállni a gépen magam is és jelenleg ennyi elég is.De jó h vannak géniuszok mint te...Neked pedig a szövegértéssel van problémád mert én az ész osztást a magyar nyelvtan ill. helyesírás felhozatala miatt írtam!
2010. dec. 13. 13:28
12/14 anonim válasza:
Attól még, hogy a bios-ban állítod be, hogy honnan boot-olsz, nem a biosból fogsz boot-olni, tehát jól írtam. Miért kötsz ebbe bele? Szövegértés...
13/14 A kérdező kommentje:
Te se írtad jól akkor nem mind1?Hiába lovagolsz rajta sokkal könnyebb volt így megfogalmazni h Biosból bootolni mintha azt írtam volna h bios beállításainak segítségével lemezt/DVD-t bootolni.
2010. dec. 13. 19:12
14/14 anonim válasza:
megéri megcsinálni
nem nehéz, az apám is letette jelesre első nekifutásra, pedig keresi a gépházon a bekapcsoló gombot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!