Miért nem érdemes előre összerakott gépet vásárolni?
Figyelt kérdés
Már olvastam párszor itt is, de hogy miért azt nem tudom.
Fontos lenne, mert én is gépváráslás előtt vagyok !
2011. okt. 28. 14:53
1/8 tamasoft válasza:
Mert biztos, hogy soha nem azokból az alkatrészekből tevődik össze, ami pont Neked kellene. Ráadásul az összerakás minősége sokszor nem megfelelő.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor hol vegyek egyet olcsón ?
2011. okt. 28. 14:59
3/8 A kérdező kommentje:
de amúgy nem értem, oda van írva mit raknak bele, nem azt rakják bele?, vagy hogy érted
2011. okt. 28. 15:02
4/8 tamasoft válasza:
Azt javaslom gondold ki, hogy mire kellene, és milyen alkatrészekből szeretnéd összeállítani. Határozd meg közben, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó rákölteni. Ekkor, ha összeállt a kép, akkor egy webes on-line boltban (pl. ipon) szedd össze a cuccot, és vedd meg. így nem ér csalódás.
5/8 A kérdező kommentje:
küldtem neked egy privátot, légyszi válaszolj !
2011. okt. 28. 15:07
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Mennyiből szeretnél számítógépet venni?
8/8 A kérdező kommentje:
140-150 körül, viszont ebben már a monitornak is benne kéne lennie
2011. okt. 28. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!