Érdemes megcsinállni az ECDL vizsgát?
Énis gondolkodtam ECDL-en
De azt mondta tanárom, hogy úgyvan, hogyha leérettségizel informatikábol 5-ösre(irtad h te is szeretnél)
Akkor csak aregisztrációs díjat kell befizetned az ECDL-nél(asszem 5000ft) és kiküldik 2 héten belül az ECDL bizonyítványodat.
Egyébként azt mondják az ECDL-re hogy nem nagy durranás.
Kb olyan 2-3 as osztályzatú diákok is megcsinálják...
Ice;)(16/f)
11:46 Nem nagy durranásnak hangzik de ha bemész 1 osztályba megkérded az osztály 3/4-ét.(legalábbis nálunk)ezt nem foglya tudni megcsinállni.És szinte az összes egyénnek tele a gépe vírussal(szintén az én osztályomban :D )
utolsó:
Én mondjuk nem vagyok benne biztos h 5-ösre leérettségizem belőle.Bármi lehet....
Valóban nem nagy eresztés az ECDL ahogy elnézem.Ha már belekezdtem megcsinálom.Csak érdekellnk a vélemények is.
Milyen iskolába jársz h ekkora szó a Windows felrakása...:D
Nyelvtant, helyesírást nem nagyon oktatnak ahogy látom...:)
Ice;)(16/f)
a vírus mentesség meg ugye a vírusírtó érdeme, ahogy megírta feljebb lévő kollégám is:)
Ice;)(16/f)
Jaj de okos vagy utolsó!Mr. tökély.Hát ilyet h létezhet ember mondjuk a környezetemben(osztályban)akinek gondot okoz a windows felrakása....Gondolom a tiédben mindenki vágja mi az a image DVD és tudja mivel kell olyat készíteni, mindenki tud BIOS-ból bootolni.
Nekem ne oszd itt az eszet ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ill. már megtetted.A nyelvtanos dumádra meg rohadtul nem vagyok kíváncsi.Ha nem tudsz értelmeset írni akkor inkább ne írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!