Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érdemes megcsinállni az ECDL...

Érdemes megcsinállni az ECDL vizsgát?

Figyelt kérdés
Neki kezdtem. 1. modult 36-ból 35 pontosra írtam szóval megy (legalábbis még az eleje)csak elkezdtem kételkedni h valóban hasznát e veszem majd.Érdemes e időt ölni bele?
2010. dec. 12. 11:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha tanulsz azzal, hogy felkészülsz rá, akkor igen. Ha készülés nélkül kirázod a kisujjadból, akkor nem. Semmiféle jogszabályi következménye nincs (nem úgy, mint egy nyelvvizsgának), csak segítesz pénzt keresni valakinek. De lehet, hogy valahol jól mutat egy önéletrajzban. Középszintű informatikaérettségiért vizsga nélkül is megkapod az ECDL-t, ha leperkálod a pénzt.
2010. dec. 12. 11:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Úgy érzem értek a gépekhez.Magam rakom a windowsot(Ez csak nekem azért nagyobb szám mert nem eredeti amit hát picit nehezebb megcsinállni, vírust még soha nem kaptam stb stb.)Nem volt új számomra az 1. modul tartalma. az office-t is vágom.Azzal tömték a fejünket az iskolában h majd több pontot kapunk a felvételin(fősulira)én informatikát szeretnék tovább tanulni(ezért ebből is fogok érettségizni)Ezt én B tervnek szántam h legalább ha elvégzem a gimit legyen vmi az érettségin kívül a kezemben.
2010. dec. 12. 11:35
 3/14 anonim ***** válasza:
A windows felrakása nem nagy dolog, az meg hogy nem eredeti, végképp nem nehezíti, mert ugyan úgy kell feltenni. Az, hogy nem kapsz vírust az nem pont a te érdemed, hanem a vírusírtóé, meg hogy nem mész olyan oldalra, ahol lehet vírust kapni. De azért hajrá.
2010. dec. 12. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Énis gondolkodtam ECDL-en

De azt mondta tanárom, hogy úgyvan, hogyha leérettségizel informatikábol 5-ösre(irtad h te is szeretnél)

Akkor csak aregisztrációs díjat kell befizetned az ECDL-nél(asszem 5000ft) és kiküldik 2 héten belül az ECDL bizonyítványodat.

Egyébként azt mondják az ECDL-re hogy nem nagy durranás.

Kb olyan 2-3 as osztályzatú diákok is megcsinálják...

Ice;)(16/f)

2010. dec. 12. 12:43
 5/14 A kérdező kommentje:

11:46 Nem nagy durranásnak hangzik de ha bemész 1 osztályba megkérded az osztály 3/4-ét.(legalábbis nálunk)ezt nem foglya tudni megcsinállni.És szinte az összes egyénnek tele a gépe vírussal(szintén az én osztályomban :D )

utolsó:

Én mondjuk nem vagyok benne biztos h 5-ösre leérettségizem belőle.Bármi lehet....

Valóban nem nagy eresztés az ECDL ahogy elnézem.Ha már belekezdtem megcsinálom.Csak érdekellnk a vélemények is.

2010. dec. 12. 13:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Milyen iskolába jársz h ekkora szó a Windows felrakása...:D

Nyelvtant, helyesírást nem nagyon oktatnak ahogy látom...:)

Ice;)(16/f)

2010. dec. 12. 17:45
 7/14 anonim ***** válasza:

a vírus mentesség meg ugye a vírusírtó érdeme, ahogy megírta feljebb lévő kollégám is:)

Ice;)(16/f)

2010. dec. 12. 17:47
 8/14 A kérdező kommentje:

Jaj de okos vagy utolsó!Mr. tökély.Hát ilyet h létezhet ember mondjuk a környezetemben(osztályban)akinek gondot okoz a windows felrakása....Gondolom a tiédben mindenki vágja mi az a image DVD és tudja mivel kell olyat készíteni, mindenki tud BIOS-ból bootolni.

Nekem ne oszd itt az eszet ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ill. már megtetted.A nyelvtanos dumádra meg rohadtul nem vagyok kíváncsi.Ha nem tudsz értelmeset írni akkor inkább ne írj!

2010. dec. 12. 21:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Ice, azért te is jó messze vagy még attól, hogy másoknak beszólj a helyesírásért, a tiéd is meglehetősen gyenge.
2010. dec. 12. 21:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Az "image DVD" inkább DVD image. És boot-olni nem a bios-ból szokás, hanem merevlemezről, vagy dvd-ről... Azért te se oszd itt az észt kérlek, mert ez eddig olyan "verem a f@szom a semmire" tudás.
2010. dec. 12. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!