Laptophoz érdemes jó hangfalakat venni (pl.2.1)? Hangkártya miatt.
Most a laptopom a hifire van kötve, és elég jó a hangja, de még szebb hangot szeretnék, nameg sub-woofert. Az a kérdésem, hogy lenne-e ennek értelme, vagy a laptopokba alapból alacsonyabb minőségá hangkártyákat tesznek, és nem tudna vele a jó hangfal mit kezdeni? Remélem értetek.
Conextant cx20671 smartaudio HD - Ilyen hangfalam van.
18/L
Szerintem olyan hangfalakra neked nincs pénzed, ahol a hangkártya lesz a szűk keresztmetszet.
A 2.1 jó dolog, puffogjon a zene (sokaknak ez számít), de az igazi egy 3utas hangfal lenne egy minőségi végfokkal
mp3-hoz meg amúgy is mindegy...
Fadobozos Genius-ok között nézelődj, azoknak jó az ár/érték aránya, erősen és tisztán szólnak
Köszönöm a választ! Természetesen nem valami ultradrága hangfalakra gondoltam, csak nem voltam azzal tisztában, hogy a laptopos hangkártyák jók-e, ezért a kérdés ezen része.
Igen, szeretném, ha szép lenne a basszus, bár nem elektronikus zenét hallgatok, ami főleg puffog, hanem metált, de ugye ott is vannak jó emberes mélyek :)
A háromutas hangfal az milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!