Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érdemes ''segíteni'' a gépen?

Érdemes ''segíteni'' a gépen?

Figyelt kérdés

Egy régi-féle hp gépem van 120GB-os vincseszterrel, 504 MB RAM-mal, CPU: 2.80 GHz-es. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e új videó- és memóriakártyát venni bele, mivel valamikor nagyon lassú, lefagy, vagy épp gondol egyet és leáll. Új gépet nem tudunk venni, de a szüleim a bővítésbe beleegyeztek. Milyen videó/memóriakártyát és hol keressek? Interneten nem merek rendelni mert szerintem nem biztonságos.

Köszönöm a válaszokat :D (bocsi ha valamit rosszul írtam a gépadatoknál...)

2011. okt. 31. 15:53
1 2
 1/15 Heckler ***** válasza:
Bár nem derült ki, hogy mi milyen, de az eddigiek alapján cserére érett az egész úgy, ahogy van.
2011. okt. 31. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem érdemes rá költeni. Ez legjobb esetben is már egy hat éves gép, vagy még több. Inkább spórolj össze egy teljes cserére valót. Azért az sem olyan drága.
2011. okt. 31. 16:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Csak hogy értsd: A te igen régi alaplapodba van egy mondjuk 2-es sebességű processzor. A mai processzorok sebessége már kb 50-es, de a te régi alaplapodba maximum egy 6-os sebességű proci megy bele, erre meg nem érdemes pénzt kiadni. Sajnos kell venni egy új alaplapot és abba a régi cuccaid meg nem mennek bele, maximum a vinyó, de az is kicsi
2011. okt. 31. 16:09
 4/15 A kérdező kommentje:
hát sajnos a szüleim nem mennek bele az új gép vásárlásába mert ezt idén nyáron kaptam használtan(azt mondták nekik hogy nagyon jó gép meg mit tudom én) és azt mondják hogy nem fogják kidobni mert fizettek érte. és sajnos senkinek sem hiszik el hogy nem jó a gép, már amikor minden baja volt (kékhalál, lefagyás, elszínesedett képernyő) háromszor kellett újratelepíteni és most olyan használható állapotban van. szerintetek van esélyem egy új gépet vetetni? majd én összekotrom a pénzt ha tudom, már van egy alap amit gyűjtök :) és ez kb mennyibe kerülne?
2011. okt. 31. 16:33
 5/15 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy játékra is használnám(aminek elég nagy a gépigénye)
2011. okt. 31. 16:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát, ha játszani is akarsz, akkor sokba fog kerülni a fejlesztés.
2011. okt. 31. 17:05
 7/15 anonim ***** válasza:

Nagyon régi játékokra használhatnád.

Egyébként tényleg kevés infot kaptunk.

Ja és ha szüleid nem iszik el a dolgot hogy nem jó gép célszerű egy olyan hozzáértő ismerősödnek szólni hogy közölje velük akiben ők is bíznak.

A gépre visszatérve nem érdemes fejleszteni mivel komoly teljesítménybeli változások nagy valószínűséggel nem érhetők el.

2011. okt. 31. 21:35
 8/15 A kérdező kommentje:
ha tudok akkor még írok infókat csak még nem annyira értek ehhez. leírnátok, hogy mire lennétek kíváncsiak? amúgy már nézték hozzáértők, sőt olyan is akinek ez a szakmája és hiába mondták, hogy nem jó nem hiszik el. teljesen meggyőzték magukat azzal, hogy jó gépet vettek(gondolom az árusnak hisznek továbbra is...)
2011. nov. 1. 10:46
 9/15 anonim ***** válasza:
A legtisztább, ha leszeded az Everest nevű programot, aztán a felső menüsorban Riport->Hardverrel kapcsolatos oldalak->Egyszerű szöveg, majd az Összegzés részből az Alaplaptól a Multimédiáig kiírt dolgokat bemásolod ide.
2011. nov. 1. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod a programot.

[link]

2011. nov. 1. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!