Érdemes ''segíteni'' a gépen?
Egy régi-féle hp gépem van 120GB-os vincseszterrel, 504 MB RAM-mal, CPU: 2.80 GHz-es. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e új videó- és memóriakártyát venni bele, mivel valamikor nagyon lassú, lefagy, vagy épp gondol egyet és leáll. Új gépet nem tudunk venni, de a szüleim a bővítésbe beleegyeztek. Milyen videó/memóriakártyát és hol keressek? Interneten nem merek rendelni mert szerintem nem biztonságos.
Köszönöm a válaszokat :D (bocsi ha valamit rosszul írtam a gépadatoknál...)
Alaplap:
CPU típusa: Intel Pentium 4 520, 2800 MHz (14 x 200)
Alaplap neve: Hewlett-Packard HP Compaq dc710 CMT(DX438AV)
Alaplapi lapkakészlet: Intel Grantsdale-G i915G
Rendszermemória: 503 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS típusa: Compaq (08/07/08)
Kommunikációs port: Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port: ECP nyomtatóport (LPT1)
Megjelenítés:
Videokártya: Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family (128 MB)
3D gyorsító: Intel GMA 900
Képernyő: Plug and Play monitor [NoDB] (H9XQ412341)
Képernyő: Plug and Play monitor [NoDB] (H9XQ412341)
Multimédia:
Hangkártya: Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [B-1]
remélem minden adatot kimásoltam :)
Intel Pentium4... Még egy kis irodai gép (három éves) is már akkor két magú procival készült (szintén Intel). Nem mai gyártmány, de: ne fagy le, nem akadozik, ugyanaz a Windows van még rajta. Kézzel összerakott kis gép.
Az az érzésem, hogy átvágtak benneteket azzal a használt géppel, még egy régi gép sem lehetne ennyire rossz. A legjobb informatikus ismerőssel megnézetni a használt gépet, mielőtt megvennétek.
Egyet tehetsz: spórolj másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!