Érdemes a gépen levő vírusirtóval keresést csináltatni?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy az állandó védelem nem veszi észre, s a kézzel indított keresés viszont igen? Nagyon rég nem volt vírusriasztás, de tartok tőle, mégis lehet kártevő. :( Már futott online ESET (de tök kevés fájlt ellenőrzött le, viszont elvileg a memóriát is). Az alapból meglevő W. Defender futott egy gyorsat (ez is kevés fájlt ellenőrzött így), de nem tudom, az avast! futtatásának lenne-e értelme, vagy csak felesleges időt venne el.2010. jún. 28. 20:58
1/8 anonim válasza:
Próbáld meg, nem vesztesz vele semmit.
Az avastot meg sztem futtasd végig, de előtte frissítsd az adatbázist.
2/8 anonim válasza:
Egy próbát szerintem megér. Végülis vesztenivalód nincsen.
3/8 anonim válasza:
hány virusirto van a gépeden és szerintem érdemems lenne
4/8 A kérdező kommentje:
Csak 2 van a gépen, de az egyik a Windows Defender, és nem hinném, hogy ezek összeakadnának.
Hogy lehet megcsinálni az avast!-ban, hogy bizonyos dolgokat hagyjon ki? Szerintem legalább 10 GB filmem van, mire azokat átnézi, 2011-et írnánk. Néztem ezt a bizonyos 'Mappa vizsgálat'-ot, ott kiválasztottam vizsgálatra, amit gondoltam, de nem tudom, így azokon a területeken elég alapos lesz?
2010. jún. 28. 21:10
5/8 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként az adatbázis frissítést 4-ről 2-óránkéntire állítottam, így szerintem elég naprakész, de azért most rányomtam egyet, hátha...
2010. jún. 28. 21:11
6/8 anonim válasza:
Mielőtt elindítod, előtte menj a További részletek-re majd Beállítások és Érzékenység.Itt a színes sávokat tedd a maxra vagyis Heurisztikus érzékenység.
7/8 anonim válasza:
Kaspersky Internet Security 2011 töltsd le telepítsd és vizsgáld át a gépedet (kicsit lassú de szinte mindent megtalál)
8/8 anonim válasza:
Gyanú esetén én Csökkentett mód hálózattal indítva letöltöm a drweb.com -ról a Cure it programot és azzal csinálok keresést, vagy linuxos pendriveról bootolva ellenőrzöm a windowst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!