Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belépni az...

Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Microsoft Authenticatort, végigcsináltam a QR-kód szkennelést, elértem a törlőkódig, elmentettem, elvileg jó is lett.

Mégis amikor megpróbálok bejelentkezni, azt írja ki hogy "Nem megfelelő felhasználónév és jelszó, vagy Ön nem jogosult a kiválasztott azonosítási szolgáltatás igénybevételére"

A jelszó biztos hogy jó, mivel direkt rámentem az elfelejtett jelszóra, csináltam egy újat, majd másolás beillesztéssel, hogy még véletlenül se gépelhessem félre, beillesztettem a bejelentkező képernyőre. Mégis ezt írja ki. Ez mi, miért van ez? Így hogy lépjek be?

jan. 3. 14:08
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
#20 Igen, rákattintottam.
jan. 4. 21:06
 22/22 Röfi1 válasza:
Tegnap nekem is ugyanez a problémám volt, de az Ügyfélkapu sima az még élt. Ma sikerült kb 0,5 óra várakozás után telefonon a 1818-at elérni, a rpobléma, hogy nem érzékeli az átregisztrálást. Meg kell próbálni újra az Ügyfélkapu+ regisztrálást, ehhez a letöltött Google hitelesítőben törölni kell a fiókot. Ezt úgy tudod megtenni, hogy amikor a hitelesítő app-ot megnyitod és kiírja a felh. neved alatt a 6 jegyű kódot, azt a mobilon jobbra vagy balra elhúzva (nekem is csak többszöri próbálkozás után sikerült) megjelenik az üzenet, hogy törlöd a fiókot? Töröld a fiókot, és ezzel újra tudod indítani az Ügyfélkapu+ regisztrációt. (Ügyfélkapu belépés- Ügyfélkapu+regisztráció- QR kód beolvasás app-ban megjelent 6 jegyű kód beírása, s ha a regisztráció sikerült, meg kell jelennie eszköz párosítása sikerült üzenetnek. (Szerintem tegnap ez nekem nem jelent meg). Ezt követően új törlőkód lementése, lépj ki, majd próbálj újra belépni, s azt tanácsolták, hogy mindíg várjam meg azt, amint változik a 6 jegyű kód, akkor rögtön írjam be, azaz ne várakozzak sokat a megjelent kóddal.
jan. 6. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!