Ügyfélkapu a jan.15-i megszűnése azt jelenti, hogy törlődik a regisztráció, vagy csak azt, hogy addig nem tudsz belépni, amíg a +-ra nem váltasz?
Figyelt kérdés
dec. 31. 17:58
1/17 anonim válasza:
Az ügyfélkapu súgójában (lol) mit olvastál?
2/17 anonim válasza:
A regisztrációd nem törlődik, csak - ha idáig nem tetted - be kell állítani a kétfaktoros azonosítást az ugyfelkapu.gov.hu oldalon.
De ezt leírják a súgóban is:
3/17 A kérdező kommentje:
2. Kösz!
dec. 31. 18:17
4/17 anonim válasza:
Azaz mi lesz azzal akinek csak jan 20. án jut eszébe váltani?
5/17 anonim válasza:
#4: Semmi gond nem lesz. Ha 2025. január 16-ig nem regisztrálsz az ügyfélkapu+-ba, akkor azt később is megteheted. Annyi változik csak, hogy 2025. január 16-ig beléphetsz hagyományos, egy faktoros belépéssel utána már nem, előtte be kell állítanod a második faktoros azonosítást az ugyfelkapu.gov.hu oldalon.
6/17 anonim válasza:
#5: "azt később is megteheted" a személyes ügyfélszolgálaton?
7/17 anonim válasza:
#6: Nem, mint - a súgóban is elérhető információkra hivatkozva - írtam már többször is: az ugyfelkapu.gov.hu oldalon.
8/17 anonim válasza:
#7: azt írtad: "utána már nem, előtte be kell állítanod"
9/17 anonim válasza:
#8: Azt is írtam, hogy a "hagyományos, egy faktoros belépéssel" nem léphetsz már be szokványos módon 2025. január 16-a után - felhasználónévvel és jelszóval - hanem előtte be kell állítanod a két faktoros azonosítást az ugyfelkapu.gov.hu oldalon.
Tudom hogy szilveszter van és a sokadik pohár után nehezen megy az ilyen bonyolult rendszerek használata, de azért, na... ;)
10/17 anonim válasza:
#9: az is írva volt hogy az 'ügyfélkapu' belépési menüpont megszűnik.
Viszont ük+ regisztráció csak 'ügyfélkapu' belépési menüpont alatt van..
Nem érted a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!