Ügyfélkapu a jan.15-i megszűnése azt jelenti, hogy törlődik a regisztráció, vagy csak azt, hogy addig nem tudsz belépni, amíg a +-ra nem váltasz?
"az is írva volt hogy az 'ügyfélkapu' belépési menüpont megszűnik."
Az szerepel hogy
"2025. január 16-tól az egyfaktoros ügyfélkapus azonosítással történő bejelentkezési mód (Ügyfélkapu gomb) csak az ugyfelkapu.gov.hu felületén lesz elérhető, kizárólag az Ügyfélkapu+ szolgáltatás igénylése céljából."
vagyis azt jelenti, hogy nem tudsz belépni hagyományos egyfaktoros azonosítással - ez a mostani Ügyfélkapu gomb - hanem csak kétfaktorosan.
Ha 2025. január 16-ig ezt nem igényled, akkor az ugyfelkapu.gov.hu oldalon ezt meg kell tenned, mielőtt használatba vehetnéd az ügyfélkapu rendszerét, mert csak két faktorosan lehet használni. Nem kell hozzá személyesen bemenni sehova.
#16: úgy érted te itt [link] nem tudod többször megigényelni a ük+ ra váltást un+pw el?
Nekem már 3x sikerült. 3x zöld pipa és 3x kaptam visszavonó kódot is. Igaz nekem dáp om is van, így nem tudok ük+ al belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!