Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nah számítógép szakik mit...

Nah számítógép szakik mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vga-t szeretnék upragelni most egy 7700xt van de át álltam 4kra így itt már kevés.

Meg vegyem a 7900xtx-et vagy várjak az új generációra ami pár hónap és itt van.

De mivel az AMD nem fog most új csúcs kártyát piacra dobni így elvileg a 7900xtx marad a plafon.

8800xt lesz elvileg az új generáció teteje ami nem lesz olyan erős mint a 7900xtx.

Bár terjengenek pletykák hogy egy szinten lesz vele olcsóbban de szerintem az túl szép hogy igaz legyen.

Rtx valószínűleg fejlettebb lesz benne de engem mindig is hidegen hagyott az rtx ezért nem is vennék sosem nvdia kártyát.

Túlárazás miatt.

Nyers erőben ugyan azért a pénzért erőssebb kártyát kapsz amd oldalon.

Igen vannak néha gondok a driverrel de sosem volt még olyan problémám amit egy vga driver törlés és telepítés ne oldott volna meg. És ez is csak párszor fordult elő velem az évek alatt.

Mellesleg az nvdia driverrel se minden fenékig tejfel rengeteg fórumot el olvastam már ahol ugyan úgy szarakodnak az emberek azzal is néha.

Nekem magában a rtx nem éri meg a felárat amit el kérnek érte.

A 90es kártyák meg nevetségesen túl vannak árazva sajnálom ha +20%-os teljesítmény nekem nem éri a dupláját😅 mert amíg egy 7900xtx 430k addig a 4090 900k🤣

Ha annyira nvdia akkor 4080 jobban megéri. Józan paraszti ésszel le egyszerűsítve.

Gondolj bele 4080al van 100 fps-ed 4090el lesz 120fps 😆 megéri a +20fps hol ér +500k-át...

okt. 27. 10:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
buktát
okt. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!