Miért csinálja ezt az egerem?
Figyelt kérdés
Mostanában hülye dolgot produkál az egerem, amíg aza sztalon van minden gond nélkül tudom mozgatni, de amint elemelem tőle, mert ahogy pl oldalazok és elfogy a hely, akkor hirtelen megindul a képernyő jobb oldalára. Ez azért is zavaró, mert dual monitort hazsnálok, szóval képes akár a bal oldali bal széléről elvándorolni a jobb oldalinak a jobb oldalára, és már elég idegesítő.
Kuka és vegyek egy másikat, vagy van rá valami egyéb megoldás?
2021. nov. 21. 19:30
2/4 anonim válasza:
Vezeték nélküli egér esetén a merülő elem okoz ilyesmit. Egy elemcsere megoldja a problémát. Ha nem oldja meg, vagy vezetékes, akkor kuka.
3/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi.
Első nagyon vicces voltál leestem a székről...
2021. nov. 22. 00:30
4/4 Thunderfairy válasza:
Ilyen nekem is volt. Előszőr egeret cseréltem és egy ideig megszünt. Utána amikor újra előjőt akkor kihuztam a gépből az egér kábelét majd visszadugtam rendesen. Így megszünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!