Hogy csináljak 6.0 hangrendszert a számítógèpemhez?
Segítsègetek szeretnèm kèrni hogy hogyan tudnám össze kötni 3 pár hangszórómat.
Tehát 6.0 át szeretnèk csinálni 2.0 hangszórókból. Minden jobb oldali hangszórónak külön erősítője van. 4.0-ig úgy sikerült összehoznom, hogy a PC-mből kijön egy AUX-RCA átalakító ( Y ) a kèt RCA vègère pedig rádugtam ( Y ) RCA kábelt így van 4 apás vègű dugóm amit simán betudok kötni az erősítőkbe, így meg is van a 4.0 viszont a maradèk 1 párt nem tudom összekötni. Ötletek?
Microlab Solo 6c
Tehát, akkor a zöldbe dugok egy jack elosztót. Majd abba is jack rca átalakítót. Akkor ugyan úgy fog szólni minden hangszóró ugye?
Az alaplapom tudja a 7.1 et papíron de gyakorlatilag csak 3 jack csatlakozó van kèk zöld rózsaszín.
ja hat akkor meg mi a kerdes? most nem jo a hangfal bemenet? ha jo akkor egyszeruen meg egy jack eloszto es kesz
amugy nagyon nem ajanlott igy hangfalat hasznalni mert kioltjak egymast es sokkal rosszabb a vegeredmeny
Mièrt? Mindegyiknek külön erősítője van, minden hangszóró 2.0 külön erősítővel van ellátva, a vègfokot nem tudom kinyírni mivel mindegyik külön kapja a kraftot.
2 párt sikeresen össze tudtam kötni, de a 3. Párt nem tudom rákötni a másik 2 re, mert nem tudom mi kell hozzá.
A 2 pár olyan szèpen ès tisztán szól hogy az nem igaz, ha a 3. At rátudnám kötni, az maga lenne a megváltás.
Csak nem tudom milyen alkatrèszeket szerezzek be hogy a 2 párhoz, hozzá tudjak csatlakoztatni mèg 1 párt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!