Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy csináljak 6.0 hangrendsze...

Hogy csináljak 6.0 hangrendszert a számítógèpemhez?

Figyelt kérdés

Segítsègetek szeretnèm kèrni hogy hogyan tudnám össze kötni 3 pár hangszórómat.

Tehát 6.0 át szeretnèk csinálni 2.0 hangszórókból. Minden jobb oldali hangszórónak külön erősítője van. 4.0-ig úgy sikerült összehoznom, hogy a PC-mből kijön egy AUX-RCA átalakító ( Y ) a kèt RCA vègère pedig rádugtam ( Y ) RCA kábelt így van 4 apás vègű dugóm amit simán betudok kötni az erősítőkbe, így meg is van a 4.0 viszont a maradèk 1 párt nem tudom összekötni. Ötletek?

Microlab Solo 6c

2023. jan. 7. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
persze meg hat azok nagyon jo kis hangfalak esetlet meg probald meg az elolapba dugni nekem pl egybe van a hatsokkal egybe szol az is
2023. jan. 7. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

"de fülig bele vagyok bolondulva ezekbe"

Akkor a minőséget kellene keresni a házilag taknyolt mennyiség helyett...

2023. jan. 7. 14:25
 13/13 Salx Narval ***** válasza:
Ez így gyakorlatilag nem 6.0 hanem 3x2.0 vagyis szükséged lesz egy 6apás elosztóra, csinálni sem nagy dolog. Szerintem is sok a 3pár hangfal egy térbe, de ez legyen a te dolgod. 2pár az az 4hangfal a 4 "sarokban" még elmegy ha a hátsókat kis hangerőn egyfajta háttérsugárzóként használod. Én is a minőségen javítanék inkább a mennyiség helyett.
2023. jan. 8. 03:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!