A Grand Espace-unkban a napfénytetőt nyitott állapotban hagytam, reggelre az egész utastér telement hóval🤦♀️. Lett-e baja a GPS-nek, fedélzeti számítógépnek? Próbáljuk egy PB-palackkal kiolvasztani, de nem jön össze? Mit csináljak?
Szia
Úgy, hogy azt is letakarítottam. Ablakmosóval.
És úgy felejtettem
És elindul az autó?
Mert akkor menjtek vele egy fűtött garázsba.
A ho alapbol kisebb gond, mert a vizzel ellentetben kevesbe tud bemenni a resekbe. A hideg nem olyan nagy problema, a legkisebb tureshatar elektronikanal a 0-70 celsius, de autoiparban jellemzoen nagyobbat hasznalnak (lemegy -20 vagy akar -40-ig is). Kikapcsolva persze tovabb birja. Ha kiolvasztod, akkor a hobol viz lesz, es elaztatja az elektronikat, nagyobb bajt csinalsz vele.
Ha van "vizes porszivo"-d (nagy, fuggoleges henger alaku, ami egy tartalyba csapja ki a port), azzal probalnam meg kiszedni belole a havat. Mar ha nem allt teljesen ossze. Simaval ne allj neki, mert a ho megolvad, es a viz a porszivot is tonkrevagja, meg is razhat! Ha nincs ilyened, kornyekbeli benzinkutakon erdeklodhetsz (neha tankol valaki dieselbe benzint vagy forditva, valami hasonlo szerkezettel szoktak olyankor leszivni a tartalyt, szoval fel vannak ra keszulve).
A karpitnak is jobb, ha nem vizezed ossze, hanem anelkul tavolitod el rola a ho nagy reszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!