Lassan nem látom értelmét a játékos pc-nek más is van vele így?
Valószínű, hogy a hozzáértésed vezetett ide, és az hogy rommá van törve, az csak a te tiszteletlenséged a gépek felé.
Geforce now-al poton pénzért, de akár ingyen is játszhatsz elég jó és nagy gépigényű játékokkal, egy stabil internet kapcsolattal.
Én 5-6 éve vettem 1 millióért gépet, utána monitort, 1-2 upgradet 2-3 ezer körül. Én szeretek játszani, élvezem, nekem szerencsére a munkám, a hobbim is géphez kötött, szóval több területen kiélvezem az előnyét.
Ha te nem akarsz játszani, az a te döntésed, foglalkozz mással, fordítsd az idődet másra. Sokan ezt teszik, sőt sokaknak még számítógépük sincs otthon (beleértve a laptopot is). Telefonnal bővel elvannak kényelmesen.
Azért a GTK példa azért hülyeség, mert egy kocsi totálkárosan kuka, mehet a bontóba, de egy 5-8 éves gép még vígan használható, régi játékok elfutnak rajta.
2/
Akinek sok lóvéja van annak könnyű magas lóról beszélni.
1/
Valószínű te meg csak egy rosszindulatú ismeretlenül is ítélkező ember vagy.
A technológia már csak ilyen, gyorsan változnak a dolgok. Habár most pont hogy annyira nem mint 20-30 éve, akkor 2 évente tudtál fejleszteni úgy hogy dupláztad a teljesítményt. Manapság nincs ilyen. Nekem 8 éve van meg a gépem, sokat nem költöttem rá (GTX1060 6GB van benne), akkor is tudtam játszani játékokkal 1080p-n medium-ban, és még ma is. GTK nagyon rossz hasonlat, mert egy régi gép is használható, max nem a legújabb játékokat fogod tolni 4K High-on. Volt régi gépem amiből videokártyát eladtam, és remek netezős gép lett belőle ami egyébként a mai napig üzemel.
Nyilván semmi sincs ingyen, nem egy lakást/házat veszel ami idővel többet fog érni. De ennyi erővel ha PC helyett konzolt veszel, az se fog sokat érni amikor kijön a következő generáció. Nekem egyébként is kellett PC munka miatt, az hogy kis plusz ráköltéssel játszani is tudok, csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!