Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért utálják ennyire az...

Miért utálják ennyire az emberek HSP Ernőt?

Figyelt kérdés
Én előfizetője voltam és szerintem semmi probléma nincs a csávóval.

márc. 21. 17:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na arra a számlára én is kíváncsi lennék, ugyanis ernőkének sosem volt cége, és egyáni vállalkozása sincs már egy jó ideje. NAV-nak mehetne a tipp.
ápr. 26. 18:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyébként meg attól, hogy téged ernőke sikeresen átb@szott, mert hülye vagy, mint a seggem, még nem lesz kevésbé kókler.
ápr. 26. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#12 Teljesen szabályi e-számlát adott és nem b@xot át. Ernő 2009 óta cégként működik, ez az egyik videójában is hallható. Teljesen korrektül állt a munkához és profi módon el is végezte.
ápr. 26. 23:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem működik cégként, soha nem is működött. Semmilyen vállalkozása nem található meg egyik online cégjegyzékben sem. Egyéni vállalkozó volt, ami nem cég, de ma már az sem. Legfeljebb az lehet, hogy az apja nevében adott számlát, akivel megegyezik a neve, mert neki valóban van működő cége, de természetesen ez így sem szabályos, mert ebben az esetben ez fekete munka.

Átb@szni meg átb@szott. Egyrészt lopta az adataid (tudjuk, láttuk a forráskódot), másrészt egy brutális biztonsági hibákkal teleszemetelt kókálmányt kaptál, ami csak azért nem okozott kárt, mert már rég lelőtte a régi szerverit (így nincs közvetlen kapcsolat a gépeddel), harmadrészt olyanért fizettél, amit kb. 20-30 perc alatt bárki meg tud csinálni egy friss telepítést követően, teljesen ingyenesen.

Te ernőke tipikus áldozata vagy: nem értesz az informatikához, laikus és átverhető vagy. A "profi mód" meg egyenesen nevetséges. Tekintsd magad szerencsésnek, hogy a 2-3 évig tartó informatikau ámokfutásának az eredménye "csak" az lett, hogy a saját 18+-os privát fotói kerültek ki az amatőr módon "védett" szerveréről, és nem a te ellopott adataid.

ápr. 26. 23:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"az egyik videójában is hallható"

Az meg, hogy egy videóban ő mit állít, lényegtelen. Össze-vissza hazudozik, azt is állította már, hogy van diplomája, aztán kiderült, hogy még érettségije sincs. Ahogy az sem volt igaz, hogy engedélyt kapott az összes szoftvergyártó cégtől, akinek a programjait beletette a szemetébe (nem tudom melyik cég adna engedélyt arra, hogy a programja tört(!) verzióját terjessze valaki).

Aztán vannak még olyan finomságok, mint a kókálmányának az adatkezelési nyilatkozata, amire állítása szerint rábolintott az ügyvédje. Ebből is pont két dolog a nem igaz: nem bólintott rá (konkrétan törvénytelen dolgokat kér), és nincs ügyvédje (valódi ügyvéd ilyet nem okéz le).

ápr. 27. 00:23
 16/21 A kérdező kommentje:

Még mindig nem dobtál privátot.

ápr. 27. 11:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, igen, én is nagyon várom, de valószínűleg nem küldi. Számlázással kapcsolatban nem szokott b@szakodni a NAV, és ha esetleg eljutna hozzájuk, hogy ernőke itt (is) csalt, az nem lenne jó hatással a kókánymesterre.
ápr. 27. 19:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Valószínű Ernőnek van itt egy gyk accountja és okoskodik, mint másik fórumokon.
ápr. 27. 19:57
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Úgy döntöttem mégsem osztom meg a számlát, mert rajta van Ernő könyvelőnőjének a neve és címe, és titeket ismerve úgy is elkezdenétek csesztetni őt is, ezért inkább nem.:)
ápr. 28. 16:58
 20/21 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Tehát nincs számla. Köszönjük az infót!
ápr. 28. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!