Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik utálják az öregeket?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért?
2024. jan. 1. 01:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Az utálat egy eléggé alacsony szint.

Inkább nem értik őket sokan.

2024. jan. 1. 01:41
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Azok akiknek nem volt nagyszülő az életükben.
2024. jan. 1. 01:52
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Vannak, de ők azok akik kortól függetlenül félnek a rájuk váró időszaktól, ezért nem tudják kezelni a családtagjuk szokásait sem.

31F

2024. jan. 1. 01:53
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
8 milliárd ember közül biztosan akad pár ilyen is.
2024. jan. 1. 01:57
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Én vállalom, az idős nők jelentős százalékától rosszul vagyok. A bácsikkal semmi bajom, bennük nincs meg az a “hasaljon el mindneki előttem, mert én már x éves vagyok” mentalitás, de a nénikben jellemzően igen.
2024. jan. 1. 02:54
 6/18 anonim ***** válasza:
92%

Ó, én csak bácsikból láttam ilyet.

És nagyon idegesítőek, mert pont azért várják ezt, mert valójában 0-ák, és ezt ők is tudják, ezért vágynak elismerésre.

2024. jan. 1. 05:17
 7/18 anonim ***** válasza:
69%

Azèrt,mert bunkók, neveletlenek.

Tolakodnak a buszmegállóban felszálláskor. Leszálláskor is letaposnak mindenhit, hogy elsők legyenek. Ha nincs ülőhely akkor hangosan átkozódnak, szidnak mindenkit.

Boltban is tolakodnak a pènztárnál. Rátolják az előttük állóra a kosarat. Leállnak a legszűkebb sorban pofázni valami ismerősükkel úgy, hogy ne lehessen tőlük tovább haladni.

Összefogdosnak minden gyümölcsöt, pèkárút miközben köhögnek, tüsszögnek, krákognak.

Fürdőben ráülnek másokra, mert "az az ő helyük". Sorban állnak a kajáldában majd kiselőadást tartabak a pènztárosnak hogy 200 ft a liszt, 60 az èlesztő, mi kerül ennyibe ezen a lángoson?

Fèl órán át feltartja a sort.

Ha van pl halpedikűr, akkor mennyi a felènek az alja? Mi az hogy nem adják ingyen neki amikor kifizette a belèpőt?

Ha meglátnak egy piercinges, színes hajú, tetovált embert akkor beszólnak. Ha ez visszaszól, akkor visítanak mint a malac.

2024. jan. 1. 07:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Most törtènt velem nem règen: àlltam a tescoban a pènztàr előtt a sorban. Bemondtàk, hogy a sor mellet lèvő kassza kinyit ès lehet oda is menni. Ezèrt pàran elindultunk abba a sorba, szèpen nyugodtan egymàs utàn, mire egy vènasszony oldalról, bikàból a bevàsàrlókocsimnak tolta az ő kocsijàt, kitolt a sorból. Beszóltam neki, hogy nem itt van a sor vège, visszaàlltam, ès mèg ő volt felhàborodva, hogy a sor vègère küldtem, elmondta jó nèhàny embernek ott, hallottam. Egyèbkènt ő nem is àllt sorba, csak úgy random jött a vàsàrlàsból ès kitolt a sorból.
2024. jan. 1. 07:44
 9/18 anonim ***** válasza:
33%
Mi is leszünk öregek, minket is utálni fognak. Hurrá! 😁
2024. jan. 1. 08:14
 10/18 anonim ***** válasza:
98%

A borzalmas jogosultságérzetüket nem bírom. 3 nappal ezelőtt buszon utaztunk. Felszállt egy öregasszony, indult volna befele a buszba. Mondta a sofőr, hogy jegy, bérlet, igazolványt kellene mutatni. A néni erre, hogy ő 72 éves. És néz. A buszsofőr erre, hogy rendben, akkor a személyi igazolványt legyen szíves. Az öregasszony sápadozva turkál a táskájában, és közben folyamatosan magyaráz, hogy ő ezt nem is érti, ő nehezen mozog, őrajta látszik a kora, most miért kell ezt. A sofőr, hogy mindenki más is bemutatta az igazolványt vagy a bérletet, plusz a magyar állampolgárság is feltétele az ingyenes utazásnak, szóval lássuk azt a személyit. De a mama nem állt le. Hogy hol van a tisztelet, és ő panaszt fog tenni. Mondta a sofőr, hogy bátran. Meglett a személyi, elindult a busz, a néni tovább magyarázta az embereknek, hogy most vele hogy kicsesztek, de mindenki keresztülnézett rajta. Ez se zavarta. Csak mondta tovább a magáét, hogy az időseket tisztelni kell, micsoda világot élünk.

Na, az ilyen időseket utálom.

2024. jan. 1. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!