Ha mi is háborúba keverednénk az ukrán orosz balhé miatt, támogatnád hogy elsősorban az "öregeket" küldjék harcolni?
Figyelt kérdés
Itt elsősorban a 45-70 közötti férfiakra gondolok, mivel ők még voltak katonák is, meg amúgyis folyamatosan szidja a többségük a fiatalokat hogy mennyire lúzerek. AKkor lehet bizonyítani!
S egy öregért kevésbé kár ha meghal, mint egy 20 évesért.
2023. júl. 21. 14:26
2/9 anonim válasza:
Semmilyen társadalmi csoport húsdarálóba küldését nem támogatnám. Még azokét sem, akiket nem kedvelek túlzottan. Például az ilyen uszító kérdések kiíróit.
3/9 anonim válasza:
Milyen pártszimpatizáns vagy kérdező?
4/9 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy kiket küldenek.
Engem nem tudnak majd, erről már gondoskodtam, mindenki mást meg lesz-rok magasról.
5/9 anonim válasza:
Attól a fiatalok még lúzerek maradnának.Épphogy nekik kell bizonyítaniuk hogy katonai alapkiképzés nélkül is érnek annyit mint az idősek.
6/9 anonim válasza:
3) agyvérzést ne kapj amiért nem tudtad megállapítani a politikai hovatartozását.a fajtádat kell kiküldeni az első sorokba,érted igazán nem lenne kár.
7/9 anonim válasza:
Én azt támogatom, hogy a katonák menjenek harcolni.
8/9 anonim válasza:
Én azokat küldeném akik a Fideszre szavaztak. Abból baj nem lehet.
9/9 anonim válasza:
Összekevered a szezont a fazonnal. Amint támadás éri az országot megindul a mozgósítás és vége a demokratizmusnak. Nem megszavazzák, nincs mit támogatni, ez nem így mükszik. Egyébként a nato is csak akkor segít ha már harcolunk és .... Szar lenne ha ez bekövetkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!