Más is így szereti az öregeket?
Én speciel nagyon. Nem feltétlen csak a nagyszüleimet, de az összeset. Néha megmosolygom őket, szeretem hallgatni a történeteiket, tanácsaikat, élettapasztalataikat... És nagyon tisztelem őket. Van, hogy csak meglátok egy öreget, akit nem is ismerek, mégis nagy szeretet tölt el. Vannak, akik nem nagyon szeretik őket, mert hogy sok gond van velük... Én nem így érzek. Ti hogy vagytok ezzel?
14/L
Nekem nem ez jut eszembe az öregekről.
Szerintem a nagy része egy huncut sz*arházi tróger.
hát attól függ
az ilyen zsémbes remete öregembereket akik anyáznak az utca közepén mert ráléptem véletlenül a fűre,azokat utálom.
de a kedves öreg néniket,akiknek hófehér hajuk van és fincsi sütiket sütnek,azokat én is szeretem :D
13l
Én bevallom őszintén, nekem nincs nagyon türelmem az öregekhez. Elismerem, hogy sokat megéltek, sokat tapasztaltak, így tanulni is sokat lehet tőlük. Némelyikük egészen kedves is, meg minden. De valahogy akkor sincs hozzájuk türelmem. Viszont legalább ezt tudom is magamról, így nagyjából el tudom kerülni a konfliktusokat.
Tudom, én is leszek egyszer öreg, nem kell mondani. És valószínűleg lesznek olyan fiatalok, akik nem fogják csípni a fejem, hát akkor ez van.
Nekem is sokszor elegem van belőlük...:D
De van ám kivétel:) A nagyszüleim is fiatalosak. 61 évesek mindketten, de mamámmal nagyon jól el lehet beszélgetni:) Bár vannak nekik is szenilis dolgaik (papám múltkor a szemüvegét betette a hűtőbe, a doboz tejet meg a tetejére, kicsit felcserélte a helyeket:D), de utána csak jót röhögnek/röhögünk a helyzeteken.:D
Fú, de vannak olyanok, akik kikészítenek. Jómúltkor egy vazelinszagú néni mellé kerültem a buszon, aki állandóan kérdezgetett, és egész úton cseszegetett, hogy hogy lehet úgy élni, hogy nem vagyok megkeresztelve.:D De mivel idegesített, kontráztam hogy ez semmit sem változtat az életemen, aztán gyorsan leszálltam eggyel korábban mint kellett volna.:DDD
Nagyon jó szívről árulkodik, ha szereted az öregeket, dicséret érdemel.
Én is szeretem őket, a jóságukért, a bölcseségükért, a romlatlanságukért. Nem érzem magam ebben a világban jól, a sok gonosz, pletykás, erőszakos emberek miatt. A fiatalabb generációból tisztelet a kivételnek hiányzik a jóindulat, a szeretet.
Leszoktam jegyzetelni az idősek, bölcs mondásait, tanácsait egy füzetbe. Sokszor nagy segítség. 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!