Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is így szereti az öregeket?

Más is így szereti az öregeket?

Figyelt kérdés

Én speciel nagyon. Nem feltétlen csak a nagyszüleimet, de az összeset. Néha megmosolygom őket, szeretem hallgatni a történeteiket, tanácsaikat, élettapasztalataikat... És nagyon tisztelem őket. Van, hogy csak meglátok egy öreget, akit nem is ismerek, mégis nagy szeretet tölt el. Vannak, akik nem nagyon szeretik őket, mert hogy sok gond van velük... Én nem így érzek. Ti hogy vagytok ezzel?

14/L

2011. aug. 13. 20:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem ez jut eszembe az öregekről.

Szerintem a nagy része egy huncut sz*arházi tróger.

2011. aug. 13. 20:44
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát inkább ők szeretnek engem.
2011. aug. 13. 20:44
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

hát attól függ

az ilyen zsémbes remete öregembereket akik anyáznak az utca közepén mert ráléptem véletlenül a fűre,azokat utálom.

de a kedves öreg néniket,akiknek hófehér hajuk van és fincsi sütiket sütnek,azokat én is szeretem :D

13l

2011. aug. 13. 20:45
 4/23 ava87 ***** válasza:
74%

Én bevallom őszintén, nekem nincs nagyon türelmem az öregekhez. Elismerem, hogy sokat megéltek, sokat tapasztaltak, így tanulni is sokat lehet tőlük. Némelyikük egészen kedves is, meg minden. De valahogy akkor sincs hozzájuk türelmem. Viszont legalább ezt tudom is magamról, így nagyjából el tudom kerülni a konfliktusokat.

Tudom, én is leszek egyszer öreg, nem kell mondani. És valószínűleg lesznek olyan fiatalok, akik nem fogják csípni a fejem, hát akkor ez van.

2011. aug. 13. 20:46
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem mondanám magamrol,hogy szeretem őket.A tisztelet meg van,egy bizonyos pontig és ennyi.Nincs sok jó tapasztalatom az öregekkel szemben,volt olyan nénike is,aki az idegeimet kikészitette néhány szavával és volt olyan is aki fél órában elsirta az egész életét.Sajnálom őket,de a legtöbb bogaras és inkább elkerülöm őket.
2011. aug. 13. 20:52
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is sokszor elegem van belőlük...:D

De van ám kivétel:) A nagyszüleim is fiatalosak. 61 évesek mindketten, de mamámmal nagyon jól el lehet beszélgetni:) Bár vannak nekik is szenilis dolgaik (papám múltkor a szemüvegét betette a hűtőbe, a doboz tejet meg a tetejére, kicsit felcserélte a helyeket:D), de utána csak jót röhögnek/röhögünk a helyzeteken.:D

Fú, de vannak olyanok, akik kikészítenek. Jómúltkor egy vazelinszagú néni mellé kerültem a buszon, aki állandóan kérdezgetett, és egész úton cseszegetett, hogy hogy lehet úgy élni, hogy nem vagyok megkeresztelve.:D De mivel idegesített, kontráztam hogy ez semmit sem változtat az életemen, aztán gyorsan leszálltam eggyel korábban mint kellett volna.:DDD

2011. aug. 13. 20:57
 7/23 anonim ***** válasza:
58%
Én a 40-50es embereket bírom(nem mindet), de ők általában már tapasztaltak és jól lehet velük beszélgetni. Nagyon sok ilyen korú ismerősöm van és 19 éves létemre, jobban érzem magam velük mint a velem egykorúakkal. Ha kell viccesek ha kell komolyak, jó tanácsokat adnak.
2011. aug. 13. 21:01
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem néha könnybe lábad a szemem, ha látok egy megfáradt idős nénit görnyedve cipelni a holmiját. ( ez egyébként nagyon idegesít, vagyis hogy ennyire érzékeny vagyok:D ) szerencsére volt a közelmúltban esetem egy igen harcias vénasszonnyal, remélem ez segítségemre lesz, hogy ne gondoljam minden idős emberről, hogy egy szent, és hogy olyan védtelen stb. mert ugye ők is voltak fiatalok, kitudja milyenek, valószínűleg a "rosszakból" nem lettek jóemberek.. egyébként nekem is szoktak elkezdeni beszélni mindenféléről, szívemszerint megmondanám hogy ez engem egyáltalán nem érdekel , de eszembejut, valószínüleg magányos, tőlem meg nem egy nagy cucc meghallgatni, ennyit igazán megtehetek érte.. :D
2011. aug. 13. 21:07
 9/23 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon jó szívről árulkodik, ha szereted az öregeket, dicséret érdemel.

Én is szeretem őket, a jóságukért, a bölcseségükért, a romlatlanságukért. Nem érzem magam ebben a világban jól, a sok gonosz, pletykás, erőszakos emberek miatt. A fiatalabb generációból tisztelet a kivételnek hiányzik a jóindulat, a szeretet.

Leszoktam jegyzetelni az idősek, bölcs mondásait, tanácsait egy füzetbe. Sokszor nagy segítség. 34/N

2011. aug. 13. 21:11
 10/23 anonim ***** válasza:
5%
A legtöbbet utálom, büdösek és mindenbe beleszólnak. A villamoson a nyakadba lihegnek, mert nem adod át a helyedet, amikor van 10 másik.
2011. aug. 13. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!