Más is így szereti az öregeket?
Én speciel nagyon. Nem feltétlen csak a nagyszüleimet, de az összeset. Néha megmosolygom őket, szeretem hallgatni a történeteiket, tanácsaikat, élettapasztalataikat... És nagyon tisztelem őket. Van, hogy csak meglátok egy öreget, akit nem is ismerek, mégis nagy szeretet tölt el. Vannak, akik nem nagyon szeretik őket, mert hogy sok gond van velük... Én nem így érzek. Ti hogy vagytok ezzel?
14/L
Az öregek se mások mint a fiatalok. Ugyanúgy gondolkodnak, éreznek, maximum a dolgokat látják másképpen. Főleg sokan gondolják úgy, hogy a korukból kifolyólag előjogok illetik meg őket, és ez egy bizonyos pontig így is van. Csakhogy tovább is gondolják...Ezt nem szeretem. A nagyszüleimmel jól kijövök, az idegenekkel annyira nem. Főleg a kedves, beszélgetős nénikről van olyan tapasztalatom, hogy az embert kipletykálják fűnek-fának a háta mögött.
Engem inkább csak a külsejük és a tehetetlenségük riaszt, valószínűleg azért, mert félek az öregségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!