Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is így szereti az öregeket?

Más is így szereti az öregeket?

Figyelt kérdés

Én speciel nagyon. Nem feltétlen csak a nagyszüleimet, de az összeset. Néha megmosolygom őket, szeretem hallgatni a történeteiket, tanácsaikat, élettapasztalataikat... És nagyon tisztelem őket. Van, hogy csak meglátok egy öreget, akit nem is ismerek, mégis nagy szeretet tölt el. Vannak, akik nem nagyon szeretik őket, mert hogy sok gond van velük... Én nem így érzek. Ti hogy vagytok ezzel?

14/L

2011. aug. 13. 20:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az öregek se mások mint a fiatalok. Ugyanúgy gondolkodnak, éreznek, maximum a dolgokat látják másképpen. Főleg sokan gondolják úgy, hogy a korukból kifolyólag előjogok illetik meg őket, és ez egy bizonyos pontig így is van. Csakhogy tovább is gondolják...Ezt nem szeretem. A nagyszüleimmel jól kijövök, az idegenekkel annyira nem. Főleg a kedves, beszélgetős nénikről van olyan tapasztalatom, hogy az embert kipletykálják fűnek-fának a háta mögött.

Engem inkább csak a külsejük és a tehetetlenségük riaszt, valószínűleg azért, mert félek az öregségtől.

2011. aug. 14. 09:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Utazz velük 8 évig tömött távolsági buszon, egy életre megutálod őket. Van egy-két rendes, de a többség egy rinyagép, eléd vágnak a dokinál mikor te sietnél, ő viszont ráérne egész nap, két megállóért fel akarnak állítani a buszon, sok bácsi anyázik, ha egyáltalán meglát egy fiatalt.
2011. aug. 14. 10:09
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. aug. 14. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!