Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van aki még vistat használ?...

Van aki még vistat használ? Miert utálják annyira az emberek?

Figyelt kérdés
Most komolyan annyira borzalmasan használhatatlan ?

2014. aug. 9. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
lassú kicsit már elavult meg nem lehet rajta játszani :D vistát elvilegben azoknak csinálták akik dolgozni akarnak gépen de az vagy linuxot vagy MAC-et használ
2014. aug. 9. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazából használható az is, jött rá 2 nagyobb frissítés is (Service Pack 2 az utolsó) és azóta már jóval használhatóbb lett, csak jött a Windows 7 és többen inkább áttértek arra, jobban el is terjedt, ezért a Vista el lett felejtve.
2014. aug. 9. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért mert nem volt annyira jó! Volt az XP azt megszokták az emberek, szerették. Jött a Vista ami még kiforratlan volt. Kiadtak rá egy Service Pack-ot, de rögtön rá ki is adták a win7-et. Valahogy a win7 használhatóbb volt a Vista-nál.
2014. aug. 9. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem utáltam a vistát gyors volt de a microsoftot utáltam az miat kelletem 8.1 re menni vista nemkapja meg az új explorert 2013 world stb
2014. nov. 24. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!