Van bárhol 0%-os hitel számítógépekre, vagy alkatrészekre?
Tudom, csóró vagyok.
6. genes Intel PC-m van, csoda hogy még működik.
Ezt még középsulis zsebpénzből kapartam össze.
Most már csak a havi kiadás maradt az egyetlen opció.
Elso, az az uzlet hogy akkor ugyis vasarolsz, az eladonak, bar kisebb haszonnal de akkor is profitja lesz. Nem tudom te hol elsz, de rengeteg helyen lehet mar hitelre vasarolni kamat nelkul.
A kerdezonek, ha ide sikerult kerdest kiirni, akkor a google is menni fog.
Tekintve hogy egy boltban dolgozom, tudom hogy van lehetőség 0%-os hitelre, és azt is hogy hogyan kell használni a googlet. Köszönöm #3...
Logikus, hogy nem találtam sehol (jelzem; ahol én dolgozom nincsen épített gép), azért tettem fel a kérdést.
#1 Tudom, de ha már van annyi pénzem félrerakva, inkább kezdek bele a jogsiba, vagy bármi másba, mint ölöm egy új gépbe. Havonta viszont nem lenne akkora teher. Illetve, tudom hogy abban nincsen üzlet, de azt is tudom, hogy pl. nálunk (ahol dolgozom) van 0%-os hitel, mindenre.
#2 A 6. genes PC működik, megy is rajta minden, de idestova 8 éves. Nagyon aggódom, hogy beadja majd az unalmast, akkor pedig meg vagyok lőve! Win 10 van rajta, amióta megvettem. Viszont egy GoW-val, köszködik. A Spider-Mant korrekten viszi, lowon. De pl. a Lost Arkot mikor kijött szabályosan nem tudtam játszani, mert diavetítés lett a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!