Létezik-e olyan oldal, ahonnan úgy tudok számítógépet (és perifériákat) rendelni áruhitelre, hogy egy több termékes kosár esetén 1 áruhitel szerződésbe fizethessek, ne külön-külön?
Figyelt kérdés
Nem bank vagy hitelintézet érdekelne engem, hanem webáruház. :)
(Emag kilőve, mivel sehogy sem engedi, sőt, ha külföldi beszállítótól van egy termék, már alap áruhitelt sem enged felvenni, akartam velük beszélni ezügyben, az AI asszisztenssel semmire se mentem, normáis ügyfélszolgálati elérhetőséget nem találtam csak panaszbejelentést.)
2023. nov. 14. 12:24
1/3 anonim válasza:
Egy szabadfelhasználású kölcsönnel pedig az a gond, hogy...?
2/3 A kérdező kommentje:
Ha probléma merülne fel a géppel, vagy perifériát adok vissza például a cofidis engedélyezi ezt és levesz az áruhitelemből, plusz van elállási jogom, ha átvágtak a géppel és például nem is az van benne, ami kell. A gép is visszamehet 14 napon belül és az áruhitelt is felmondhatom, míg a sima hitelt megszívom és fizetnem kell, plusz a THM is magasabb.
2023. nov. 14. 12:30
3/3 anonim válasza:
"vagy perifériát adok vissza például a cofidis engedélyezi ezt és levesz az áruhitelemből"
És szerinted mi történik a szabadfelhasználású esetén?
"ha átvágtak a géppel és például nem is az van benne"
Ennyire ostoba nem lehetsz...
"A gép is visszamehet 14 napon belül és az áruhitelt is felmondhatom"
Ahogy a szabadfelhasználásút is...
"plusz a THM is magasabb."
Konstrukciófüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!