Ha veszek számítógépet hitelre, megéri? Megtérül? Milyen gépet lehetne összerakni?
Szeretnék venni, egy 300000ft-s számítógépet többére játékra, de ezt hitelre tenném, max 50-60k-s önerő mellett.
A havi törlesztőrészleg nem lenne akadály; szerintetek megérné? Mennyire lenne erős egy ilyen gép?
megéri? megtérül? ezt csak te tudod, de ha nem vagy profi játékos, akkor nem fog "megtérülni". :D
am 300-ból kb mindenből a legjobb már belemegy.
Hát, nem tudom mennyire lendülnék bele, ha lenne egy jó gépem. Talán semennyire, talán nagyon-nagyon.
Gondoltam arra is, hogy lentebb viszem az árát egy 100-assal, de nem tudom, két éven át - 2évestörlesztőrészleg - tudná-e tartani magát a masina.
Nagyon bizonytalan vagyok elnézést, ezért is tettem fel a kérdést.
Na szóval, az is opció, hogy lentebb viszem az árat 200000ft-ra; aztán ha túl gyenge a gép, mert pl.: nagyon ráfüggök... akkor bővítem egyszerűen. Ha meg nem függök rá annyira, akkor is van egy elég erős gépem, ami visz szinte mindent.
Az általam felvázolt képlet mennyire életképes?
Hát perpillanat ez kivitelezhetetlen :(
Ám, mint író rendelkezek alkalmi bevétellel - szeptembertől októberig pl havi 100k csak azért, mert azt csinálom amit szeretek. Számítógépen írok, s pihenés és ihlet gyanánt játszok. Vagyis származik belőle némi anyagi haszon is.
januárig*>.<"
De ez még kétséges - mint mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!