Bigjoe2728 kérdése:
Melyik oldalon lehet gamer számítógépet vásárolni hitelre?
Figyelt kérdés
Nézegettem az oldalakat, de az a baj hogy csak egy egész ára kell kifizetni, és sehol nem lehet részletre fizetni. hogy esetleg van egy ilyen weboldal?2022. nov. 6. 08:24
1/11 SIDLER22 válasza:
Hitelre csakis létszükségleti dolgot veszünk, nem mondták még?
2/11 anonim válasza:
AQUA például, de ugyanazt mondom, mint #1.
Kölcsönt csak olyanra, amire muszáj (pl. lakás), vagy ami hasznot termel (jelen esetben ez akkor valósulhatna meg, ha profi e-sportoló, grafikus stb. vagy).
3/11 anonim válasza:
Vegyél Geforce Now, vagy valami hasonló előfizetést, havi 10 euro, és játszhatsz egy csomó új játékkal RTX minőségben
4/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
Had én döntésem már el hogy mit akarok hitelre venni. Én most gamer pct akarok, autó van ház is van.
2022. nov. 6. 14:07
6/11 anonim válasza:
Akkor meg ne itt kérdezgess, hanem döntsd el magad!
8/11 A kérdező kommentje:
Most mit basztattok??? Normálisan megkérdeztem valamit, azt ti tök másról beszéltek, hogy hitre csak létfontosságú dolgokat kell venni. Értem én hogy létfontosagu dolgokat kell venni, de én most ezt akarok venni, egy gamer pct
2022. nov. 6. 20:01
10/11 anonim válasza:
Processzor: AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor 3.80 GHz
Memória: 16,0 GB
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6 GB)
Op. rendszer: Windows 10 Home
Alaplap: ASUSTeK COMPUTER INC. GA15DH
ezzel mi a baj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!