Ez jó hobbi? Csak nekem ez a hobbim vagy van más is akinek ez?
"mostanra mar a gép kb 350-400 ezret ér"
Inkább csak ért új korában :D
Szerintem nagyon nem kell bunkózni azon, hogy másnak mennyi pénze van félretenni és költeni hobbira. Meg ugyebár elkezdeni kicsiben nem lehet, csak rögtön qrvanagyban, ugye?
De persze jó az egysejtű hozzáállás, csak gondoltam, szólok, hátha nem lesz több.
Kérdező, az én páromnak is ez a hobbija, szereti a gépét és látom rajta, mennyire örül, amikor fejlesztheti valahogy. Gépre költeni (ha kihasználod a fejlesztés előnyeit,) mindenképpen jó hobbi és megéri a fáradozást és a pénzt. Ez mindennel így van.
Bírom az ilyen naiv "csak nekem", "csak én" kérdéseket, főleg ha egyébként szinte ritkább az olyan, akinek nem...
Egyébként ezt hülyeségnek tartom. Úgy hangzik, hogy csak az számít, hogy minél drágább legyen, meg legyen két monitor. Szükséged van rá? Megengedheted magadnak? Ugye nem az a lényeg, hogy a haverok lássák, vagy hogy eldicsekedhess vele? Úgy tűnik, átestél, vagy inkább átugrottál a ló túloldalára úgy 10 méterre.
Aki beszól a 2 monitor miatt.
Ti sem programoztatok még…. Elég nagy segítség a 2 monitor, de játékokhoz is jó. Egyiken egy sorozat a másikon game.
Egy monitor tényleg kevés.
Minden esetre szép munka! Nem rossz erre költeni, ki mit szeret…
Mondjuk hobbinak nevezni kicsit szokatlan, de nincs vele semmi baj, ha téged ez hajt. ;-) Másnak ezzel rosszat nem okozol, onnantól kezdve meg a te dolgod, hogy mivel töltöd a szabadidődet.
#8: Ez pedig egyéni preferencia kérdése. 20 éve programozok, de soha nem jött be a két monitoros konfiguráció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!