Nem tudom, hogy mi legyen a hobbim. Tudnátok nekem írni egy pár hobbit?
Sziasztok! Az én kérésem/kérdésem, hogy mit csináljak ha nincs dolgom. Kiprobáltam egy pár dolgot de nem nagyon jöttek be. Ajánlanátok nekem egy pár hobbit? Akár a tieiteket is leirhatjátok! Hátha valami megtetszene!
Köszönöm szépen előre is! ❤️
Frodo, Samu, Pippin, Trufa.
Amúgy festés,rajz,horgolás,etc.
Nekem most nincs időm,de ha lenne,önkénteskednék állatmenhelyen. Lelkileg is feltöltene és hasznos is lenne.
Én madarászok és mostanában családfát kutattam. A madarászás egyszerű védelmi munkákról szól, odúépítés és kihelyezés, időszakos takarítás, itatás egész évben, etetés télen.
Már sok fióka kirepült az odúimból, főleg széncinegék.
Nekem 3 hobbim van:
-papírmodellezés
-kötés
-rajzolás
IMÁDOK kézműveskedni. Egy kész hétvégét rátudok szánni úgy, hogy reggeltől estig csinálom a dolgom.
Főként a 'papírmodellezés':
Én főként cosplay-elni szoktam ami az anime miatt van és ez úgy jött most szóba, hogy papírból csinálok fejdíszeket pl.: nyüszifül, kalap stb..
(cosplay = costume(jelmez) + play(szerepjáték, vagyis beleéled magad a szerepbe)
Papírból nem sok mindent lehet annyira kíválóan jóra megcsinálni de legalább valami.
Kötés:
Szerintem nem kell elmagyaráznom ez mi is. Még nem igazán tudok kötni: csak lusta kötést tudok (nem tudod mi, ajánlom nézz utána)
Rajzolás:
Ugyanaz mint a kötésnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!