Milyen hobbit ajánlotok?
Megesz az unalom. Alig tudok valami értelmesebbet csinálni a kockulásnál, legfeljebb olvasni, vagy rajzolni. Meg persze zenét hallgatni. De ezt csinálni egy egész nap! Lócitromost. Tudom, most azt mondjátok, miért nem megyek ki ebben a szép időben? Ennek a következő az oka:
Az összes barátom nem ér rá, vagy nem akar kóborólni, biciklizni, én pedig nem szeretek egyedül elmenni, mert az unalmas.
Szóval elhatároztam, hogy keresek valami értelmes hobbit, mielőtt a sok kütyüzéstől egy hájas szemüveges idióta lesz abból, amit 11 év alatt hoztam össze. Egyébként szeretek költeni, meg könyvet írni, de az ihlet is elkerül mostanában.
AKI PUDING VÉGIGOLVASNI A PANASZLISTÁMAT, AZ CSAK A KÖVETKEZŐKET LESSE:
Az alábbi opcióknak megfelelő tevékenység ajánlásokat mondjatok (vagyis írjatok):
-legyen valami egyszerű sportos cucc is, amihez nem kell sok eszköz, és nem nehéz megtanulni, meg nem kellenek nagy bicepszek hozzá.
-olyanok legyenek, amiket egy 11 éves (lány. Bár elég fiús vagyok XD) is végre tud hajtani.
-ne kelljen sok drága kütyü hozzá, hanem egy átlagos háztartásban is megtalálható cuccosok. Vagy a szükséges dolog legyen olcsó.
-élvezhető legyen, egy kicsit lehet nehéz, és időigényes, legalább lesz új célom
Kb ennyi. A hasznos válaszokért előre is dobok egy hatalmas ötöst. Aki pedig trollkodni merészel, kap egy orbitális virtuális sallert. Na csövicsek!
Azt írtad, szeretsz rajzolni. Más művészeti foglalkozások nem érdekelnek? Én például mostanság elkezdtem agyagozni. De a varrás, festés is elég jópofa dolog.
Az írás jó ötlet, próbálj meg minél több ihletet szeretni tudatosan! (Azt hogy miként, nem tudom. Engem igen ritkán talál meg az ihlet, bár akkor alaposan.)
Sportnak meg: a tánc nem érdekel? Ez az egyik legjobb önkifejező eszköz! Bár egyedül nem olyan könnyű elkezdeni, de nem is lehetetlen.
Hangszeren tanulsz? Ha van a közéletben bármi hangszer, elkezdhetnél tanulni rajta játszani videók alapján.
Ez nem biztos, hogy a te stílusod, de én a puzzlet is remek időtöltésnek találtam. Megnyugtató és érdekes elfoglaltság. Mondjuk, ha egy darab hiányzik, és csak a végén derül ki, az a megnyugvást kicsit tönkre tudja tenni.
Kertészkedés? Sütés, főzés?
Én ezeket szoktam itthon csinálni, bár az is igaz, hogy nem vagyok egy eleven, izgő mozgó alak. Azért remélem, tudtam jókat is ajánlani.
(Őszinte érdeklődéssel, mi az a „csövicsek“? Vagyis, arra rájöttem, hogy egy köszönés, de esetleg két szó összeolvadt változata? Ha igen, melyik az a két szó? Ez egy mai szleng?
Köszi a extra-mega-szuper válaszodat 2. Válaszadó! Vélemény+ egy válast
-a csövicsek valóban egy köszönés, de egyáltalán nem egy mai szleng (ezen a felvetésen jót mosolyogtam). Ezt egy könyvben olvastam, és megtetszett (Böszörményi Gyula).
-Az agyagozás, festés, varrás szimpatikus,
-a tánc az engem nem izgat annyira, a nővérem viszont imádja,
-én ütős hangszereken játszok, viszont itthon csak egy kicsi metalofonom van. Meg már őszintén szólva nem igazán érdekel a dolog.
-a puclikért (puzzle-kért) anyum rajong nagyon. Én nekem is egy nyugis cucc, de ez se izgat annyira.
-néha néha anyukámnak segítek a kertben. Ehhez talán egy kicsit fiatal, és tanulmányi szempontokból tapasztalatlan vagyok, de nem rossz dolog.
-sütni főzni szoktam. Két lány nővérem van, plussz ott van anyum, meg apum tojásrántottája a legjobb, szóval van kiktől tanulnom.
Összvisz ennyi. Csak leírtam a véleményem, mert unatkozok így éjnek éjjelén, és nem tudok aludni😅.
Én évek óta már megtaláltam a legjobb hobbit magamnak, a zsonglőrködést:) Ajánlom, próbáld ki, teniszlabdával is lehet kezdeni, vagy kis babzsákkal. Sok sikert! Itt van két jó oktatóvideó:
https://www.youtube.com/watch?v=FeYTIP0tTyY
Hát ez változó. Nekem 1-2 nap volt, mire ráéreztem, de van, akinek csak pár perc.
A két videóban jó tippeket adnak. Én elég sok embert megtanítottam erre, de sokkal könnyebb, ha élőben látom, mit csinál rosszul, akkor egyszerűbb tanácsot adni.
Érdemes 3 ugyanolyan lasztit választani, ami nem pattog, pl a teniszlabda elég idegesítő, mert elpattan messzire. Tehát pl a horgolt footbag/hacky sack jó választás. De van ilyen kimondottan zsonglőrlaszti, az még jobb: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..
4-es voltam.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!