Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretnék egy új hobbit, ami...

Szeretnék egy új hobbit, ami leköt és nem unom meg. Tudnátok ilyet ajánlani?

Figyelt kérdés
Szeretem a zenét, gitározok, de emellett szeretnék más hobbit is. Szeretek alkotni, szoktam rajzolni és festeni is, de nem vagyok olyan jó bennük. Olvasni is szoktam, de elég nehezen találok olyan könyveket amik tetszenek és lekötnek. Már próbálkoztam írással is, de valahogy nem az én pályám. Sajnos az olyan hobbik mint túrázás, eljárni valahova nem megoldhatók. Összességében inkább a művészetek érdekelnek, de írhattok teljesen mást is, mindenre nyitott vagyok. Adnátok ötleteket?

2020. júl. 29. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Agyagozás

Kvarc

Dekopázs-, montázs-, mozaik- készítés

Kertészkedés

Bonsai nevelés

Sütés-főzés

Fordítás

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2020. júl. 29. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

megtanítani egy hollót repülni a víz alatt

kardnyelés

bolhacirkusz üzemeltetése

génmanipuláció

kesztyűben dudálás

megtanulni urduul

felhőkarcolás

levitálás

2020. júl. 29. 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 köszi a tippeket!

Írhattok még! ;)

2020. júl. 29. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Ékszerkészítés, gyongyokbol valami

Szinezes

Puzzle

Mas hangszeren megtanulni jatszani

Főzés is

Torna,seta

Sorozat nezes

Sminkeles

Hajfonas

2020. júl. 29. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:

A hajfonást, puzzle, színezést, gyöngyfűzést és társaikat sajnos hamar megunom, sminkelni nem sminkelek és nincsenek is hozzá cuccaim, a sorozatokkal meg az a baj hogy már nem tudok mit nézni:/ de azért köszi a tippeket, lehet hogy megtanulok más hangszeren is játszani

Írhattok még

2020. júl. 29. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:

DnD és más rpgk discordon?

Kötés

Varrás

Kertészkedés

2020. júl. 29. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozz egy zenekarhoz, vagy alapíts egyet.

Állj össze olyan zenészekkel, akikkel együtt írhattok dalokat.

Jelentkezz önkéntes munkára egy állatmenhelyre.

Keresd fel idős, egyedülálló rokonaidat, látogasd meg őket, és kérdezd meg, segíthetsz-e valamit nekik. Ha nem, csak beszélgess velük.

Találj bármit, amiben HASZNOS lehetsz - hidd el, olyan jó érzést fog okozni, amit megunni nem lehet... és új utak, lehetőségek is megnyílnak majd előtted. Magabiztos leszel, ami ráadásul másoknak is vonzó.

2020. aug. 1. 17:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Már voltam zenekarban, de én voltam a legfiatalabb és nagyon nagy volt a korkülönbség úgyhogy ott nem éreztem valami jól magam, és nem is szeretnék újabb zenekarhoz csatlakozni... De azért köszi, a többi tipp viszont tetszik! :)
2020. aug. 1. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!