Miért nem találok hobbit?
már régóta keresek egy nekem való hobbit. úgy irigylem amikor valakinek van egy hobbija, és azzal annyira leköti magát.és csak mesél róla hogy ezt így meg ezt úgy. ma voltunk pesten praktikerben is, meg műszaki boltban is. hátka kapok valami ötletet. régebben a kocsimat szépítgettem, javítgattam. talán az hobbinak mondható volt. ám mostanra kicsit beleuntam.
játékkonzolokat nézegettem, de igazából számomra ez nem olyan dolog ami büszkeséggel töltene el. (nézd mennyi pontom van.... és?) az ember beleöl x órát mégsem történik semmi a való életben ennek hatására.
youtube-on nézegettem fa faragós videókat. ez még tetszene mert fizikailag megfogható dolgot készítenék... bár félek beruházok, aztán mégsem válik be. meg aztán nem is tudom mit faragjak. mi lenne az értelme.
vannak neten fent 150 hobbi férfiaknak stb stb. és ez a leg szörnyűbb, hogy egyikkel sem az volt, hogy na eeeeez!
ti voltatok ilyen helyzetben?
mit lehete elkövetni annak érdekében, hogy legyen valami amivel elfoglalom magam?
köszi a segítőkész válaszokat
Találj ki egy sajátot! :-) Van a youtube-on eg srác, aki pl. brutális, teljesen egyedi Rubik kocka torzókat készít.
Nézd meg az álmok álmodói kiállítást, hátha inspirálódsz.
Lehet, hogy a dolog hasznossága hiányzik, lehet, hogy a dolog esztétikussága hiányzik? Derítsd ki, hogy mi!
Van, aki ördöglakatokat készít, van aki társasjátékokat tervez, vagy egyedi bicikliket épít. A ráfordítást ne akard megúszni teljesen, mindig van kis kockázat, de max eladod a szerszámokat Vaterán. Ezt nem lehet mindig előre megmondani, ki kell próbálni! Nekem van pár ilyen tárgyam, amit hirtelen megvettem, hát, na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!