Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok új hobbit...

Hogyan szoktatok új hobbit találni magatoknak?

Figyelt kérdés

Most, hogy itt a nyár nagyon unom magam egésznap, nem is kertes házban lakom, hogy esetleg egy kis időre kimenjek az udvarra, így csak ülök a lakásban. Nincs olyan sok barátom, egy héten legalább kétszer megyek el itthonról, máskor meg csak unatkozok egésznap.

Gondoltam egy új hobbi keresésére, hogy lekössem magam egy kicsit, de nem is annyira tudom, hogy mi érdekel olyan erősen. Mangákat szoktam néha olvasni, játszani, de ezen kívül semmi elfoglaltságom sincs. Kipróbáltam már néhány dolgot, mint pl. a rajzolás, lovagolni is jártam egy időben, de ezek már nem kötnek le.

2021. jún. 27. 15:52
 1/3 szőlőcukros_petraaa válasza:
Szia, én is sokat szoktam unatkozni, de szoktam találni dolgokat amik lekötnek. Én például imádok zenélni, úgyhogy zongorzani szoktam meg gitározni és jó sokat énekelek. A barátnőmmel szoktam mindennap csetelni. Vannak edzéseim de lusta vagyok azokra elemnni :D de fogok még menni.xd Most szombaton a családdal fogunk menni a balatonra. Nem tudom, pl menj el a mamádhoz, rendezd át a szobád, fess, alkoss amit szeretsz
2021. jún. 28. 22:12
 2/3 SasukeMilo ***** válasza:
Szőlőcukros kisasszonynak azért jó lehet, én is pont mindig gitáros-zongorás-énekes akartam lenni (mondjuk még a hangszereken megtanulhatok játszani, de sajnos jó hangom már sose lesz LOL). Egyébként ez több dologtól függ, mármint mégis milyen dolgok érdekelnek (ok, a mangák jók, én is olvastam régen sokat + animézni is szoktam... de azon kívül hátha van más is), pl. mint az előbb írtam, egy hosszabb animét fogj ki, ilyen pár 100 részeset és azzal már elvagy egy jó időre vagy élőszereplős sorozatot (ha mondasz műfajt/témakört, szívesen írok priviben erről hosszabban, mert mindkettőből csomó jót ismerek^^), netán filmeket, vagy említetted a játékot... netán videojáték? Mert abból is van rengeteg és hosszabbak is, persze ez a géped kapacitásától is függ, hogy mit bír el. Netán keress beszélgetőpartnereket chat-oldalakon, néha találni jó fejeket (néha xD). Vagy ha városban laktok, menj sétálgass/nézelődj, pl. már minden nagyobb városban vannak ilyen jó kis sétálóutcák/parkok esetleg, vagy menj "csavarogni" egyet a plázába. Ha szeretsz bringázni és van is, akkor tekerj sokat vagy ugye említetted az edzést... pl. futni mindenki tud (ha más nem, menj le a ház elé és tegyél kisebb köröket, ameddig el nem fáradsz... ha van kutyátok, közben sétáltathatod is, a kellemeset a hasznossal esete :P). Illetve jó lenne tudni a korod (vagy legalább korosztályod), illetve a nemed, mert pl. nem lehet ajánlani egy 10 évesnek mondjuk egy 16+os sorit vagy épp egy fiúnak mondjuk, hogy kötögessek (ugyanígy egy lánynak se, hogy pl. hogy gyúrjon ezerrel). Na mindegy, ha gondolod írj rám és beszélhetünk még a dologról, mostanság - sajna - én is ráérek jobban, mert épp álláskeresésben vagyok. Ja és még egy dolog: a szüleidről nem írtál... esetleg ők se érnek rá többet foglalkozni veled, pl. társasozni vagy elmenni ide-oda, fagyizni, túrázgatni ilyesmi. A másik lehetőség, hogy mondjuk már felnőtt vagy és egyedül élsz, akkor viszont elég gáz, amiket itt összehordtam ;) Egy szó mint száz: most már kíváncsi leszek, úgyhogy remélem rám írsz! Üdv Neked is és a fentebbi "dalos pacsirtának" - csak vicc ám, nem rosszindulatból írtam, Petra :) Andy voltam
2021. jún. 30. 06:12
 3/3 anonim ***** válasza:

(Bocsi az offért)

Utolsó! Engem érdekelnének az élőszereplős sorozataid, esetleg nekem tudnál ajánlani? Kissé kifogytam belőlük mostanság:D

2021. júl. 20. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!