Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehetne a hobbim? Milyen...

Mi lehetne a hobbim? Milyen foglalkozás illik hozzám?

Figyelt kérdés

Nem vagyok tehetséges semmiben. Nincs hobbim, unatkozom 0-24ben. Tanulok vagy telefont nyomkodok ennyi. Szeretnék egy hobbit. Leszögezem tehetségtelen vagyok. Nem tudok rajzolni, festeni, vágni. Nagyon rossz a kézügyességem.

Nem vagyok jó a sportokban sem, a kosárt próbáltam nem tetszett. A focival ugyonígy vagyok. Jön a tél, jégkorizni nemtudok. Majd tavasszal elvileg járni fogok lovagolni. Addig is valami hobbi? Amihez nem kell nagy tehetség? Valaki valami ötlet?

2021. dec. 13. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Hát én sportot követek, ha elkezded beleásni magad akkor sok idő elmegy vele. Persze ehhez érdekelni kell.

Nem igaz hogy semmi nem érdekel... Nem muszáj sablonokba gondolkodni... Lehet a sakk tetszene, lehet túrázni szeretsz, de lehet kötni. Légy nyitott.

2021. dec. 13. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Járjál kirándulni, keress egy kirándulócsoportot, ahol jó fej emberek szerveznek maguknak kirándulásokat, hívd fel a csopit, kérdezd meg, mehetsz-e, több ismerősöm jár ilyenre, mind nagyon élvezik, közben nagyokat dumálnak egymással.
2021. dec. 13. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Egyik rokonom énekkarba jelentkezett, viszik őket énekelni szerte a világban, és van egy stabil klassz barátokkal teli közösség körülöttük így. Egy másik meg biciklistákhoz csatlakozott, jókat bringáznak szerte az ország útvonalain.
2021. dec. 13. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Zene, fotózás? Valami speciális érdeklődési kör, amivel kapcsolatban komolyabb könyveket lehet olvasni (vannak akik pl mindent elolvasnak a 2.VH-ról, de lehet szociológia, űrhajózás stb), vagy csak simán olvasás. Idegen nyelv tanulás, túrázás, kertészkedés (szobai), 3D modellezés (gépen), programozási nyelv elsajátítása, kirakózás, sakk.

Vannak nem kompetitív sportok, testépítés, bicikli, futás, úszás.

2021. dec. 13. 22:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Sport felé nem mutatok érdeklődést.

Nem szeretek mozogni, túrázni, kirándulni.

Énekelni nem tudok.

2021. dec. 13. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

depis vagy

vagy sajnáltatod magad? kifogásokat keresel?

így nem tudunk segíteni

2021. dec. 13. 22:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Talán az első, mostanság nem valami jó dolgok történtek kihatottak rám. Nem sajnáltatni próbálom magam, csak kiakarom rántani magam egy hobbival a rosszkedvből.

Kifogást keresek.

2021. dec. 13. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Makettezés, úszás, olvasás, utazás, vezetés, vásárokra járás, bulizás?

Én pl küzdősportolok, hobbiból beiratkoztam egy esti suliba, nyelvet tanulok, kijárok régiség vásárokra, gyűjtök néhány dolgot, és nyaranta eljárok túrázni, és úszni is. Vezetni is imádok, és szoktam járni múzeumokba is. Érdekel a történelem. Ha úgy van elmegyek bulizni is, bár a barátaim elég elfoglaltak mostanság.

2021. dec. 13. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nemrég kipróbáltam a bowlingot, és tetszett.

Igaz, oda érdemesebb valakivel elmenni és nem magad.

Ajánlom.

2021. dec. 13. 23:23
 10/10 anonim ***** válasza:
18%
Legyél játékfüggő, nyomjad pc-n egyedül, meg se kell moccannod hozzá.
2021. dec. 14. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!