Ki az a Farkas Timi? Mitől híres? Mi a foglalkozása?
Figyelt kérdés
Hallottam párszor, hogy Farkas Timi, de az ki? Most néztem utána, annyit látok, hogy instagramon 400ezren követik. Ez szép és jó, de amúgy ez ki?2021. júl. 8. 16:31
1/4 anonim válasza:
Régen youtubera csinált videókat magáról, semmi extra témái nem voltak, egy egyszerű kislány volt, aki mára egy magamutogató "nagy" nővé vált.
A régi youtubeosok már mind instán influenszerkednek.
2/4 anonim válasza:
Ez nem annyira tartozik ide,de szerintem annyira csúnya..az a kacsa száj + undorító szemöldök (mert egyáltalán nem néz ki természetesnek és a formája is nagyon csúnya semmi átmenet),nagy fej jaj istenem ha úgy néznék ki mint ő nem is tudom mit csinálnék
Én rosszul vagyok a fejétől
3/4 anonim válasza:
Egy szanalmas senki. Halistennek ha jol tudom,megszunt a youtube csatornaja,ami igazan jo dolog. Mostmar instan nyomtja a bizniszt,es sajnoa vannak ra vevok is... Szerintem az a lany egyenesen karos a gyerekekre,marpedig legtobb kovetoje gyerek,kamasz. Kacsaszaj,mellkissebbites,aminek a vege implantatum lett stb,stb meg csak szanalmasabba teszi az egesz szemelyet. Egy szoval: egy senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!