Mi az a foglalkozás, amiben sohasem lesz kötelező a koronavírus elleni oltás szerinted?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 15:56
6/12 anonim válasza:
Választások után úgyse lesznek kiskapuk, kitalálnak majd valamit, ez tuti. Ettől függetlenül nem rohanok oltatni és nem ragaszkodok a munkahelyemhez.
Amúgy szerintem a home office-osok, a skype-os nyelvtanár, a vállalkozó szakemberek (fűtés-, víz-, háztartásigép-szerelők, kőművesek, stb...) egy ideig megússzák és ha szerencséjük van, nélkülük is összejön az a létszám, amikor már nem akarnak mindenáron mindenkit beoltani.
7/12 anonim válasza:
Home officeos munkák.
Ha nem jársz emberek közé, szerintem értelmetlen az oltás kötelezése.
Szóval egy konkrét foglalkozás, amivel egyszerű otthonról dolgozni a programozás lenne szerintem, de még biztos rengeteg ilyen van.
9/12 anonim válasza:
Vendeglatas 😀 Meg beszabalyozni sem tudjak.. Amig a legtobb helyen megy a feketemelo, nincs fizetett szabi, nincs betegszabi, nincs semmi igazabol... addig biztos a kotelezo oltasokkal fognak foglalkozni 😅
10/12 anonim válasza:
Webáruházam van, mi csak postázunk - mégis ki jönne ellenőrizni? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!